[Subiect unic] Fotbalul
Pagina 6 din 18 • Distribuiţi
Pagina 6 din 18 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18
[Subiect unic] Fotbalul
Rezumarea primului mesaj :
Buna tuturor!M-am gandit ca am putea discuta si despre asa ceva in aceasta sectiune.Un subiect interesant numit Fotbal.Aici puteti discuta totul despre fotbal, ce echipa va place, ce jucator favorizati, etc.
Spor la postat!
Acest subiect a fost marcat ca [Subiect unic] pentru a nu exsta mai multe topicuri pe aceeasi tema.
Buna tuturor!M-am gandit ca am putea discuta si despre asa ceva in aceasta sectiune.Un subiect interesant numit Fotbal.Aici puteti discuta totul despre fotbal, ce echipa va place, ce jucator favorizati, etc.
Spor la postat!
Acest subiect a fost marcat ca [Subiect unic] pentru a nu exsta mai multe topicuri pe aceeasi tema.
Vizitato- Vizitator
Re: [Subiect unic] Fotbalul
Din tara Steaua. Dar nu e singura. Celelalte nu mai numesc.
Daca e sa fie o echipa preferata din afara Romaniei desigur Barcelona. Insa sa nu uit de Chelsea, Bayern.
Cat despre jucatori Messi, Ribery, Ibrahimovic si multi altii.
Daca e sa fie o echipa preferata din afara Romaniei desigur Barcelona. Insa sa nu uit de Chelsea, Bayern.
Cat despre jucatori Messi, Ribery, Ibrahimovic si multi altii.
Imi palce Barcelona...dar sincer...urasc fotbalul
Din tara echipa favorita e Fc.Rapid Bucuresti iar din afara prefer Arsenal
mie de dinamo iar din afara real madrid
Valybraila .... aici discutam civilizat despre fotbal (spunem ce echipa tinem, discutam despre jucatori / antrenori, etc.) ... dar va rog sa nu badjocorim unele echipe sau sa discutam actiunile indecente ale jucatorilor / fanilor ...
Nu imi place fotbalul, nu stiu mai nimic din fotbal si nu stiu ce au facut fanii stelei ... dar imi dau seama, ca asta le sta in cap microbistilor, asa ca, voi incerca sa evit astfel de discutii si sa interzic in acest topic pentru a nu aparea conflicte ...
Pentru discutii de genul, puteti folosi forumul personal sau unul din zecile de forumuri cu tema fotbal
Nu imi place fotbalul, nu stiu mai nimic din fotbal si nu stiu ce au facut fanii stelei ... dar imi dau seama, ca asta le sta in cap microbistilor, asa ca, voi incerca sa evit astfel de discutii si sa interzic in acest topic pentru a nu aparea conflicte ...
Pentru discutii de genul, puteti folosi forumul personal sau unul din zecile de forumuri cu tema fotbal
M-am referit ca acel gest a fost ca au ingenunchiat in fata lui Lacatus ,ceea iau aratat ca inca nu l-au uitat suportarii pentru ceea ce a facut pentru Steaua pe vremea lui , atata tot....
eu sunt femeie dar tin cu steaua hai steaua
Valybraila a scris:Imi cer scuze, nu am stiut ca s-a intamplat asa ceva ... credeam ca iar o injurat sau au facut ravagii printr-un stadion ...M-am referit ca acel gest a fost ca au ingenunchiat in fata lui Lacatus ,ceea iau aratat ca inca nu l-au uitat suportarii pentru ceea ce a facut pentru Steaua pe vremea lui , atata tot....
Am spus mai sus, nu stiu ce s-a intamplat si nici nu ma intereseaza ... sunt paralel cu fotbalul si am sa fiu toata viata ...
Hey , textu de mai sus nu a fost scris de mine [ ma refer la al doilea " imi cer scuze , u am stiut...", Elidor cum de ai facut lucru asta ? Ca cu siguranta acela e textu tau...dar la profil sunt eu.
Imi cer scuze, nu am stiut ca s-a intamplat asa ceva ... credeam ca iar o injurat sau au facut ravagii printr-un stadion ...
Am spus mai sus, nu stiu ce s-a intamplat si nici nu ma intereseaza ... sunt paralel cu fotbalul si am sa fiu toata viata ...
Imi cer scuze ... din greseala ... ... am dorit sa editez alt ceva si am editat din greseala topicul tau ... ...
E din cauza oboselii ... de 3 nopti invat intruna, am intrat in sesiune ...
Imi cer scuze ... din greseala ... ... am dorit sa editez alt ceva si am editat din greseala topicul tau ... ...
E din cauza oboselii ... de 3 nopti invat intruna, am intrat in sesiune ...
Nu`i nimic , doar ca ma gandeam cum era posibil.
Numai invatati frate asa mult ca si asa cu tot cu carte nu prea mai avem parte..
Numai invatati frate asa mult ca si asa cu tot cu carte nu prea mai avem parte..
Echipa mea preferata este U.Craiova (intern)
Machester UTD(extern)
Jucatori preferati Cristiano Ronaldo , Messi, Costea,
Machester UTD(extern)
Jucatori preferati Cristiano Ronaldo , Messi, Costea,
Pagina 6 din 18 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18
Subiecte similare
» Dependenta de internet
» [Subiect unic] Totul despre muzica
» [SUBIECT UNIC] Probleme de conexiune
» Cum atragi oameni catre forumul tau?
» [Subiect unic] Mentenanta pe forum
» [Subiect unic] Totul despre muzica