Modificare vizualizare mesaje
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Modificare vizualizare mesaje
Salut,
Vreau şi eu , dacă este posibil să-mi apară mesajele pe forum aşa:
Momentan îmi apare aşa:
Dacă nu a-ţi înţeles, vreau să fie despărţite mesajele între ele şi la fel , mesajul propriu să fie despărţit de profil .
Dacă este nevoie, adresa forumului este la profil .
Vreau şi eu , dacă este posibil să-mi apară mesajele pe forum aşa:
Momentan îmi apare aşa:
Dacă nu a-ţi înţeles, vreau să fie despărţite mesajele între ele şi la fel , mesajul propriu să fie despărţit de profil .
Dacă este nevoie, adresa forumului este la profil .
Re: Modificare vizualizare mesaje
Salutare,
Nu tine de datoria noastra sa va oferim codurile aferente acestui aspect deoarece nu ne asumam drepturile de autor asupra lor. Singura solutie este sa luati legatura cu administratorul forumului respectiv.
Nu tine de datoria noastra sa va oferim codurile aferente acestui aspect deoarece nu ne asumam drepturile de autor asupra lor. Singura solutie este sa luati legatura cu administratorul forumului respectiv.
Re: Modificare vizualizare mesaje
Keir a scris:Salutare,
Ok... , multumesc pentru răspuns.
Subiecte similare
» Mod vizualizare nr. de topicuri/mesaje
» [phpbb2]Modificare index_box ultimele mesaje,mesaje?
» Modificare mesaje subiecte si ultimile mesaje
» Modificare mesaje subioete si ultimile mesaje
» Modificare ultimile mesaje
» [phpbb2]Modificare index_box ultimele mesaje,mesaje?
» Modificare mesaje subiecte si ultimile mesaje
» Modificare mesaje subioete si ultimile mesaje
» Modificare ultimile mesaje
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum