Modificare mesaje subioete si ultimile mesaje
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Modificare mesaje subioete si ultimile mesaje
cum spuene si din titlu vreau si eu sami apara la mesaje subiecte si ultimile mesaje cum apare in imaginea asta
Re: Modificare mesaje subioete si ultimile mesaje
In profilul tau, versiunea forumului este Phpbb2, dar in link-ul forumului ( tot din profil ) apare un Invision. Ne poti spune care din cele doua versiuni este cea pe care o folosesti cu adevarat si daca este cea din link, te-as ruga sa-ti actualizezi profilul, ar fi de mare folos.
Gata am modoficat si scuze pt faza de ieri .. acuma poti sa ma ajuti?
am facut cum spune in tutorial dar eu nu vreau in linie aduka cum este pe forum la mine 1 mesaj si 1 subeste
eu vreau unul sub altul
adika asa 1 mesaje
1 subiect
am facut cum spune in tutorial dar eu nu vreau in linie aduka cum este pe forum la mine 1 mesaj si 1 subeste
eu vreau unul sub altul
adika asa 1 mesaje
1 subiect
Urmaresti aceeasi pasi, doar ca acel cod pe care trebuie sa-l inlocuieste este acesta:
- Cod:
<table width="100%"><tbody><tr><td><h{catrow.forumrow.LEVEL} class="hierarchy"><a href="{catrow.forumrow.U_VIEWFORUM}" class="forumtitle">{catrow.forumrow.FORUM_NAME}</a></h{catrow.forumrow.LEVEL}></td><td style="padding-left: 40px; text-align: right;" class="gensmall">{catrow.forumrow.POSTS} mesaje<br/>{catrow.forumrow.TOPICS} subiecte.</td></tr></tbody></table>
dar cum pun poza la ultimile mesaje ca asta nu miai mai aratato
dar cum fac ca mesajele su subiectele sa fie mai la mijlok ca la mine pe forum is ridicate sus
Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani autorul nu a mai aratat interes pentru acesta problema, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avand un titlu explicit.
Subiecte similare
» Modificare mesaje subiecte si ultimile mesaje
» Modificare ultimile mesaje
» cum pun icon pe forum unde scrie Subiecte mesaje si ultimile mesaje
» Cum pot schimba scrisul de la subiecte, mesaje si ultimile mesaje cu imagini
» Ingustarea casutei cu subiecte/mesaje/ultimile mesaje
» Modificare ultimile mesaje
» cum pun icon pe forum unde scrie Subiecte mesaje si ultimile mesaje
» Cum pot schimba scrisul de la subiecte, mesaje si ultimile mesaje cu imagini
» Ingustarea casutei cu subiecte/mesaje/ultimile mesaje
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: