De ce nu merge codul javascript pentru iconite automate ??
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
De ce nu merge codul javascript pentru iconite automate ??
Rezumarea primului mesaj :
Am o problema ... cred ca cu javascript-ul .. .. Am adaugat codul pentru iconitele automate din acest tutorial pe care l-am folosit si intainte si mi-a mers .. : Iconite pentru utilizatori in functie de grupul din care fac parte
Am adaugat in CSS , dar ... nu`mi place deoarece , trebuie mereu cand "adereaz" un nou membru la un grup , sa intru in css si sa adaug numarul sau ex. /u11 , si tot asa.. Pe cand la JAVASCRIPT , nu trebuia sa mai fac nimic , decat sa bag codul , sa-l salvez , si de acolo totul mergea singur.
Astept raspunsuri .. Multumesc anticipat !
Am o problema ... cred ca cu javascript-ul .. .. Am adaugat codul pentru iconitele automate din acest tutorial pe care l-am folosit si intainte si mi-a mers .. : Iconite pentru utilizatori in functie de grupul din care fac parte
Am adaugat in CSS , dar ... nu`mi place deoarece , trebuie mereu cand "adereaz" un nou membru la un grup , sa intru in css si sa adaug numarul sau ex. /u11 , si tot asa.. Pe cand la JAVASCRIPT , nu trebuia sa mai fac nimic , decat sa bag codul , sa-l salvez , si de acolo totul mergea singur.
Astept raspunsuri .. Multumesc anticipat !
Ultima editare efectuata de catre BSG* in Sam Apr 26, 2014 9:47 am, editata de 1 ori
Re: De ce nu merge codul javascript pentru iconite automate ??
Rezolvat !
Nu am avut ceva IMPORTANT adaugat in cod ..
Nu am avut ceva IMPORTANT adaugat in cod ..
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Nu imi apare codul javascript pe forum
» Din cauza la header nu merge Javascript..
» Nu merge sa pun nimic in javascript ,in foaie de stil css
» Este vizibil undeva în panoul de administrare codul javascript pentru "Culoare"?
» Nu merge codul pentru a schimba numele meniurilor "Acasa" si "Portal".
» Din cauza la header nu merge Javascript..
» Nu merge sa pun nimic in javascript ,in foaie de stil css
» Este vizibil undeva în panoul de administrare codul javascript pentru "Culoare"?
» Nu merge codul pentru a schimba numele meniurilor "Acasa" si "Portal".
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum