De ce nu merge codul javascript pentru iconite automate ??
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
De ce nu merge codul javascript pentru iconite automate ??
Am o problema ... cred ca cu javascript-ul .. .. Am adaugat codul pentru iconitele automate din acest tutorial pe care l-am folosit si intainte si mi-a mers .. : Iconite pentru utilizatori in functie de grupul din care fac parte
Am adaugat in CSS , dar ... nu`mi place deoarece , trebuie mereu cand "adereaz" un nou membru la un grup , sa intru in css si sa adaug numarul sau ex. /u11 , si tot asa.. Pe cand la JAVASCRIPT , nu trebuia sa mai fac nimic , decat sa bag codul , sa-l salvez , si de acolo totul mergea singur.
Astept raspunsuri .. Multumesc anticipat !
Am adaugat in CSS , dar ... nu`mi place deoarece , trebuie mereu cand "adereaz" un nou membru la un grup , sa intru in css si sa adaug numarul sau ex. /u11 , si tot asa.. Pe cand la JAVASCRIPT , nu trebuia sa mai fac nimic , decat sa bag codul , sa-l salvez , si de acolo totul mergea singur.
Astept raspunsuri .. Multumesc anticipat !
Ultima editare efectuata de catre BSG* in Sam Apr 26, 2014 9:47 am, editata de 1 ori
Re: De ce nu merge codul javascript pentru iconite automate ??
Salut ,
Foloseste acest cod, il pui in CSS:
Inlocuiesti:
Si
/u1 - In seamna membrul caruia ii pui iconita .
https://i.servimg.com/u/f12/17/82/84/98/fou10.png - Imaginea pe care o doresti
Bafta
Foloseste acest cod, il pui in CSS:
- Cod:
a[href="/u1"] strong {
background: url(http://i12.servimg.com/u/f12/17/82/84/98/fou10.png) left no-repeat;
padding-left: 16px;}
Inlocuiesti:
- Cod:
/u1
Si
- Cod:
http://i12.servimg.com/u/f12/17/82/84/98/fou10.png
/u1 - In seamna membrul caruia ii pui iconita .
https://i.servimg.com/u/f12/17/82/84/98/fou10.png - Imaginea pe care o doresti
Bafta
Stiu asta ! Tocmai am spus ca asra folosesc pentru ca nu merge codul java :-j.. Citeste mai atent ! Si apoi da un raspuns..
Am nevoie sa pot face sa functioneze codul JAVASCRIPT !!!
Am nevoie sa pot face sa functioneze codul JAVASCRIPT !!!
Tutorialul are mai multi pasi, nu numai crearea codului javascript! Stergeti codul si incercati din nou, dupa fiecare pas. Postati reply dupa aceea!
1Shot1Kill- Membru Forumgratuit
Varsta : 22
Data înscrierii : 18/04/2014
Mulțumiri : 0
Gata , da am mai facut asta de 10 ori .. Nu`mi merge..nici cum .
Ati incercat sa schimbati tema?
1Shot1Kill- Membru Forumgratuit
Varsta : 22
Data înscrierii : 18/04/2014
Mulțumiri : 0
DAAAAAAAAA ! :|Alte soluti mai logice aveti ?
Hristos a Inviat !
Mai exista alte coduri Javascript (JS) care sa interactioneze cu acestea ? Incercati sa eliminati si sa lasati doar codul acesta, pentru a verifica daca acesta e functional sau nu.
Mai exista alte coduri Javascript (JS) care sa interactioneze cu acestea ? Incercati sa eliminati si sa lasati doar codul acesta, pentru a verifica daca acesta e functional sau nu.
Am sters 3 chestii din java , si tot nimic ... E singur acolo , Iconite automate , si NIMIIIIC ;
Salut,
Verificati daca aveti codurile JavaScript activate. Pentru a face asta intrati in: PA ~> Module ~> Gestiunea codurilor JavaScript ~> Activeaza gestiunea codurilor JavaScript si verificati sa fie bifat da
Verificati daca aveti codurile JavaScript activate. Pentru a face asta intrati in: PA ~> Module ~> Gestiunea codurilor JavaScript ~> Activeaza gestiunea codurilor JavaScript si verificati sa fie bifat da
Vizitator- Vizitator
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Nu imi apare codul javascript pe forum
» Din cauza la header nu merge Javascript..
» Nu merge sa pun nimic in javascript ,in foaie de stil css
» Este vizibil undeva în panoul de administrare codul javascript pentru "Culoare"?
» Nu merge codul pentru a schimba numele meniurilor "Acasa" si "Portal".
» Din cauza la header nu merge Javascript..
» Nu merge sa pun nimic in javascript ,in foaie de stil css
» Este vizibil undeva în panoul de administrare codul javascript pentru "Culoare"?
» Nu merge codul pentru a schimba numele meniurilor "Acasa" si "Portal".
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum