forum furat
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
forum furat
salut mi sa spart forumul si nush ce sa fac mia spart cnv contu si a schimbat parola
forumul meu: http://disperatiics.taro.tv/
varoooog daca puteti face ceva sa-l pot recupere
si nu mai stiu id de mess si nu ma lasa sa
trimit
mail
de recuperare uitati ce zice
varogg luck ajutamaa
am contul unui fondator dar nu pot sal banez pe cel care mia schimbat emialu si tot
nush ce sa fac ajutoor
cum il pot bana sau sterge zice ca doar administratoru poate modifica profilurile
forumul meu: http://disperatiics.taro.tv/
varoooog daca puteti face ceva sa-l pot recupere
si nu mai stiu id de mess si nu ma lasa sa
trimit
de recuperare uitati ce zice
varogg luck ajutamaa
am contul unui fondator dar nu pot sal banez pe cel care mia schimbat emialu si tot
nush ce sa fac ajutoor
cum il pot bana sau sterge zice ca doar administratoru poate modifica profilurile
Ultima editare efectuata de catre Batman99 in Mar Apr 15, 2014 7:15 pm, editata de 1 ori
Re: forum furat
Salutare ,
Nu trebuie să urlii sau să plângi. Moderatorii și administratorul Louk te vor ajuta.
Și ar trebuii să schimbi și titul acestui subiect.
Citește acest subiect . Poate te ajută ...
O zi bună !
Nu trebuie să urlii sau să plângi. Moderatorii și administratorul Louk te vor ajuta.
Și ar trebuii să schimbi și titul acestui subiect.
Citește acest subiect . Poate te ajută ...
O zi bună !
Buna seara,
Batman99, titlul dumneavoastră nu este explicit şi de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare". Va rog să va schimbaţi titlul subiectului într-unul legat de problema dumneavoastră - folositi butonul . Totodată, vă rog să nu mai folosiţi limbajul sms! Scrieti cuvintele intregi.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Batman99, titlul dumneavoastră nu este explicit şi de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare". Va rog să va schimbaţi titlul subiectului într-unul legat de problema dumneavoastră - folositi butonul . Totodată, vă rog să nu mai folosiţi limbajul sms! Scrieti cuvintele intregi.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Buna seara,
Asta se intampla cand oferiti pe tava unora contul de administrator si, implicit, accesul la panoul de administrare. Mereu ati fost avertizati sa nu mai lasati din mana contul de administrator, indiferent de relatiile de prietenie avute cu o persoana sau alta.
Forumul va fi recuperat cu ajutorul datelor solicitate prin PM.
Asta se intampla cand oferiti pe tava unora contul de administrator si, implicit, accesul la panoul de administrare. Mereu ati fost avertizati sa nu mai lasati din mana contul de administrator, indiferent de relatiile de prietenie avute cu o persoana sau alta.
Forumul va fi recuperat cu ajutorul datelor solicitate prin PM.
Subiecte similare
» Forum furat
» Forum furat!
» Recuperare forum furat
» CINEVA MI-A FURAT FORUMUL !!!
» Miau furat forumul./.
» Forum furat!
» Recuperare forum furat
» CINEVA MI-A FURAT FORUMUL !!!
» Miau furat forumul./.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum