Miau furat forumul./.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Miau furat forumul./.
Salutare..am o mare si foarte mare problema .....astazi am intrat in forumul meu si cind el se rederectioneaza pe alt forum....daca puteti sa ma ajutati va rog plizzz!!!forumul caree mi la furat este :
4en3rgy.forumz.ro
MuLTUMESC
4en3rgy.forumz.ro
MuLTUMESC
Re: Miau furat forumul./.
de la 4en3rgy.forumz.ro il redirectioneaza la terro-counter.forumgratuit.ro/
Incearca sa faci asa:
Scrie in bara de browser asa: http://numeforum.domeniu.ro/admin (pui numele de la forum la "numeforum" si la "domeniu" scrii domeniul, adica .forumz (cum e la tine) )
Asta te redirectioneaza la panoul de administrare. Scrii numele forumului si parola si vezi unde este cuvantul "redirect" (cauta la anunturi, sau in template-uri, dand CTRL+F si scrie in casuta care apare "redirect")
Sper sa iti fii fost de ajutor
Scrie in bara de browser asa: http://numeforum.domeniu.ro/admin (pui numele de la forum la "numeforum" si la "domeniu" scrii domeniul, adica .forumz (cum e la tine) )
Asta te redirectioneaza la panoul de administrare. Scrii numele forumului si parola si vezi unde este cuvantul "redirect" (cauta la anunturi, sau in template-uri, dand CTRL+F si scrie in casuta care apare "redirect")
Sper sa iti fii fost de ajutor
Metin 2 The Best a scris:el a schimbat si parola!
Nare cum sa iti schimbe parola, tu esti fondatorul, adica "seful" absolut. Nimeni nu poate sa iti schimbe parola la "fondator", doar el.
Mie imi intra forumul normal.Nu are redirect sau altceva...
Forumul se incarca normal. Sigur nu ati vrut de fapt sa va referiti la problema asta?
da am vrut s ama refar la problema asta? Ajutatima varogg !!!
Rezolvat -> inchis.
Subiecte similare
» CINEVA MI-A FURAT FORUMUL !!!
» Ajutor, un admin mi-a furat forumul.
» Miau disparut culorile
» Forum furat!
» Am O Problema PuNNcT. Da Scripturile De La Forumul Meu La Forumul Lui :|
» Ajutor, un admin mi-a furat forumul.
» Miau disparut culorile
» Forum furat!
» Am O Problema PuNNcT. Da Scripturile De La Forumul Meu La Forumul Lui :|
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum