Intreaba echipa Forumgratuit
Pagina 3 din 7 • Distribuiţi
Pagina 3 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Intreaba echipa Forumgratuit
Rezumarea primului mesaj :
Salutare,
Au existat de-a lungul timpului mai multe sugestii legate de un loc in care membrii forumului de suport sa poata adresa intrebari echipei Forumgratuit. De cele mai multe ori am fost reticenti la astfel de subiecte, insa credem ca putem gasi o cale de mijloc prin care sa avem si momente in care uitam de coduri si suport si impartasim si idei din viata de zi cu zi.
Scopul acestui topic este de a crea o legatura mai apropiata intre staff si ceilalti membri. Cu alte cuvinte, puteti adresa aici orice intrebare doriti pentru un membru din staff sau pentru intregul staff atat timp cat evitati intrebarile legate de:
Ne gandim ca exista curiosi care poate se intreaba care este tipul de muzica preferat de un moderator, mancarea preferata a unui asistent, filmul apreciat de un administrator sau sportul practicat de un designer. Asta ca sa facem un scurt rezumat al temei acestui topic.
Este important sa retineti faptul ca staff-ul isi rezerva dreptul de a nu raspunde la unele intrebari considerate nepotrivite si chiar pe cel al blocarii subiectului in cazul in care scopul pentru care a fost creat nu va fi inteles de membrii Forumgratuit.
Au existat de-a lungul timpului mai multe sugestii legate de un loc in care membrii forumului de suport sa poata adresa intrebari echipei Forumgratuit. De cele mai multe ori am fost reticenti la astfel de subiecte, insa credem ca putem gasi o cale de mijloc prin care sa avem si momente in care uitam de coduri si suport si impartasim si idei din viata de zi cu zi.
Scopul acestui topic este de a crea o legatura mai apropiata intre staff si ceilalti membri. Cu alte cuvinte, puteti adresa aici orice intrebare doriti pentru un membru din staff sau pentru intregul staff atat timp cat evitati intrebarile legate de:
- suport;
- relatiile cu ceilalti membrii din staff.
Ne gandim ca exista curiosi care poate se intreaba care este tipul de muzica preferat de un moderator, mancarea preferata a unui asistent, filmul apreciat de un administrator sau sportul practicat de un designer. Asta ca sa facem un scurt rezumat al temei acestui topic.
Este important sa retineti faptul ca staff-ul isi rezerva dreptul de a nu raspunde la unele intrebari considerate nepotrivite si chiar pe cel al blocarii subiectului in cazul in care scopul pentru care a fost creat nu va fi inteles de membrii Forumgratuit.
Re: Intreaba echipa Forumgratuit
Cezar, aici trebuie sa te contrazic. Adobe are pachete pentru designerii profesionisti, Creative Suite 6 la 2.600$. Nu vad de unde ai scos tu acel pachet de 3000+ lei. Ei vand CS6 la 699$ si CS6 Extended la 999$ (licenta full time), sau poti cumpara abonament lunar de 12 Euro pentru CS6, CC. Pe langa asta, cine foloseste Lightroom sau programe din seria Element? Lightroom si PS element folosesti doar daca esti regizor, fotograf profesionist si nu ai cumparat un PS CS6 etc, iar in Lightroom te joci doar cu lumini si umbre. Revenind la pret: Creative Suite = 8,409 lei ; CS6 2,259 lei ; CS6 Extended 3,229 lei. Nu stiu unde ai gasit pretul lui Lightroom, Element si Premiere. Adobe nici nu mai vinde aceste programe. Tot ce tine de montaj video este cuprins in Premiere Pro si After Effects si tot ce tine de imagine in CS6 si CC.Cesar a scris:CS6+versiunea extended+PS Lightroom + PS Element 11 si Adobe Premiere Element 11 m-ar duce undeva la 3.439 lei.(nu , nu am scos suma asta din cap , poti verifica )
Oricum, un PS piratat merge la acest nivel. Nu cred ca e nevoie de mai mult.
Intrebare ( |între| ) :
Ce facultate doriti sa urmati dupa terminarea liceului/ce facultate ati terminat(unde este cazul)?
mr.franta, mie in general imi plac filmele de actiune, dar nu refuz sa ma uit si la horror sau comedie.
Alexader, eu doresc sa ma orientez spre facultatea de informatica.
Alexader, eu doresc sa ma orientez spre facultatea de informatica.
Ai pus punctul pe "i". Sunt un cinefil inrait, ma uit la orice gen de filme ( horror, SF, aventura, actiune, comedie, animatie - mai ales animatie - documentare, dragoste, drama, familie, fantezie, istorice, biografii, ai inteles ideea ), deobicei am vazut cam tot ce merita vazut din 90 pana acum, la cinema sau online.mr.franta a scris:Ce filme preferati?
Daca ai timp, uite cateva filme pe care ti le recomand: BadBoys ( seria, cine nu o stie? ), The Wolf of WallStreet, Now you see me, The Butler, Looper, Life of Pi, Oblivion, The Bankjob, #AFK ( documentarul despre TPB ), Prometheus, Seria Transfomers, Star-Trek: Into Darkness, Elysium, Robocop, I,Frankenstein, Seria Hunger Games,
Enders game, Pacific Rim, Riddick, After Earth, Seria Matrix, Judge Dredd, Pacific Rim, I am legend, V for Vendetta, Inception, Fightclub, TED, The Gladiator, 47 Ronin. Majoritatea sunt aparute dupa 2000. Eu le-am vazut pe toate acestea plus multe altele care acum nu-mi vin in cap, as putea sa scriu in ca 4-5 liste ca cea de deasupra.
In general filmele horror , thriller . Tot veni vorba , recomand Grave Encounters 1&2 , desigur pentru cine nu le-a vazut ; sunt in genul seriei REC.mr.franta a scris:Multi ani tuturor!
Ce filme preferati?
Ma bucur ca imi impatartasiti aceste lucruri si ca imi recomandati filme,si eu sunt la zi cu ele,desi pe cele care sunt CAM-RIP desigur ca o sa le mai vad inca odata,astazi o sa ma uitla Jack Ryan Shadow: Recruit,regizorul este acelas care a facut thor si promotheus .
Muzica preferata si recomandari(sa nu uitati si de filme)
Muzica preferata si recomandari(sa nu uitati si de filme)
Rap cat vrei, autohton de preferinta, dar merge si din afara. CTC, Nimeni Altu', El Nino, BUG si Parazitii, Kazi Ploae, Cedryk, Dragonu', Samurai, Axon, Afo, Euforic.. cred ca-i pot spune pe toti.
Eu ascult dubstep.
Din Romania : Quba,Gojira&PlanetH,El Jefe si Bass Turbat.
Din străinătate: Zomboy,Knife Party,Florence and The Machine,Emalkay,Doctor P si lista poate continua.
Din Romania : Quba,Gojira&PlanetH,El Jefe si Bass Turbat.
Din străinătate: Zomboy,Knife Party,Florence and The Machine,Emalkay,Doctor P si lista poate continua.
Salutare,
In general prefer filme de actiune, sau cele istorice (Troia, Nemuritorii si 300 - Eroii de la Termopile fiind printre filmele mele favorite), dar si alte genuri, precum: crima, drama (Recomand Green Street Hooligans), horror, aventura, familie sau documentare.
Muzica... ascult house, dance si foarte mult rap, de-al nostru, romanesc (Nane, Nimeni Altu', Rappa, Ektro, KaTaNa, Samurai, Assura, Mecena, poate ca nu sunt niste nume sonore insa ce conteaza, conteaza ceea ce realizeaza).
In general prefer filme de actiune, sau cele istorice (Troia, Nemuritorii si 300 - Eroii de la Termopile fiind printre filmele mele favorite), dar si alte genuri, precum: crima, drama (Recomand Green Street Hooligans), horror, aventura, familie sau documentare.
Muzica... ascult house, dance si foarte mult rap, de-al nostru, romanesc (Nane, Nimeni Altu', Rappa, Ektro, KaTaNa, Samurai, Assura, Mecena, poate ca nu sunt niste nume sonore insa ce conteaza, conteaza ceea ce realizeaza).
Eu de regula ascult pop. Desigur ca ascult si alte genuri, dar pop cel mai des.
Cesar a scris:Permite-mi sa-ti raspund cu o alta intrebare : tu cum il ai?Tobacco a scris:Cesar, ai licenta Photoshop sau il ai piratat ?
Topicul are titlul " Intreaba staff-ul", nu "Intreaba-l pe Tobacco" .
Pagina 3 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» din: Intreaba echipa Forumgratuit
» Din: Intreaba echipa Forumgratuit
Pagina 3 din 7