Intreaba echipa Forumgratuit
Pagina 2 din 7 • Distribuiţi
Pagina 2 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Intreaba echipa Forumgratuit
Rezumarea primului mesaj :
Salutare,
Au existat de-a lungul timpului mai multe sugestii legate de un loc in care membrii forumului de suport sa poata adresa intrebari echipei Forumgratuit. De cele mai multe ori am fost reticenti la astfel de subiecte, insa credem ca putem gasi o cale de mijloc prin care sa avem si momente in care uitam de coduri si suport si impartasim si idei din viata de zi cu zi.
Scopul acestui topic este de a crea o legatura mai apropiata intre staff si ceilalti membri. Cu alte cuvinte, puteti adresa aici orice intrebare doriti pentru un membru din staff sau pentru intregul staff atat timp cat evitati intrebarile legate de:
Ne gandim ca exista curiosi care poate se intreaba care este tipul de muzica preferat de un moderator, mancarea preferata a unui asistent, filmul apreciat de un administrator sau sportul practicat de un designer. Asta ca sa facem un scurt rezumat al temei acestui topic.
Este important sa retineti faptul ca staff-ul isi rezerva dreptul de a nu raspunde la unele intrebari considerate nepotrivite si chiar pe cel al blocarii subiectului in cazul in care scopul pentru care a fost creat nu va fi inteles de membrii Forumgratuit.
Au existat de-a lungul timpului mai multe sugestii legate de un loc in care membrii forumului de suport sa poata adresa intrebari echipei Forumgratuit. De cele mai multe ori am fost reticenti la astfel de subiecte, insa credem ca putem gasi o cale de mijloc prin care sa avem si momente in care uitam de coduri si suport si impartasim si idei din viata de zi cu zi.
Scopul acestui topic este de a crea o legatura mai apropiata intre staff si ceilalti membri. Cu alte cuvinte, puteti adresa aici orice intrebare doriti pentru un membru din staff sau pentru intregul staff atat timp cat evitati intrebarile legate de:
- suport;
- relatiile cu ceilalti membrii din staff.
Ne gandim ca exista curiosi care poate se intreaba care este tipul de muzica preferat de un moderator, mancarea preferata a unui asistent, filmul apreciat de un administrator sau sportul practicat de un designer. Asta ca sa facem un scurt rezumat al temei acestui topic.
Este important sa retineti faptul ca staff-ul isi rezerva dreptul de a nu raspunde la unele intrebari considerate nepotrivite si chiar pe cel al blocarii subiectului in cazul in care scopul pentru care a fost creat nu va fi inteles de membrii Forumgratuit.
Re: Intreaba echipa Forumgratuit
Sa va raspund si eu tuturor.
2. Nu am un gen anume, conteaza sa imi placa ritmul. In orice caz, fara manele!
3. Momentan sunt la liceu insa doresc sa devin programator si din cate vad, pana in prezent am toate sansele.
2. In timpul liber imi place sa joc fotbal, sa fac sala, rareori sa citesc. Imi place si sa ies cu prietenii in oras, la un biliard sau la un suc. Sunt foarte multe lucruri pe care le fac in timpul liber.
3. Pentru ca primul meu forum a fost un Forumgratuit. Totul este oferit gratuit, activare instant, protectie, uptime 100%. Asta ofera foarte putine firme de hosting.
1. Mancarea favorita.. nu stiu.. sunt foarte multe.Hissae2 a scris:Pentru toţi.
Mâncarea favorită.
Genul muzical favorit.
Ocupaţia actuală
2. Nu am un gen anume, conteaza sa imi placa ritmul. In orice caz, fara manele!
3. Momentan sunt la liceu insa doresc sa devin programator si din cate vad, pana in prezent am toate sansele.
1. Mi-am schimbat numele de foarte multe ori insa acesta imi place cel mai mult. Kannon este zeul pacii, din greseala am dat peste el.Dexter M a scris:Cateva intrebari pentru membri stafului FG !
Cum vati ales numele ?
Ce preferati sa faceti voi in timpul liber ?
De ce ati ales sa rameneti pe platforma forum gratuit ?
O seara minunata
2. In timpul liber imi place sa joc fotbal, sa fac sala, rareori sa citesc. Imi place si sa ies cu prietenii in oras, la un biliard sau la un suc. Sunt foarte multe lucruri pe care le fac in timpul liber.
3. Pentru ca primul meu forum a fost un Forumgratuit. Totul este oferit gratuit, activare instant, protectie, uptime 100%. Asta ofera foarte putine firme de hosting.
Vizitator- Vizitator
Salutare,
Vreau să pun și eu niște intrebări
1. Cât timp v-a luat să intrați in echipa Forumgratuit ?
2. Care este cel/cea mai bun/ă prieten/ă de pe Forumgratuit ?
3. Cum ați devenit așa deștepți , adică știți foarte multe ? ( )
Aștept răspunsurile dumneavoastră .
Hah.
Contul il am din 2012. Cu mult efort, la inceput cu creatii foarte slabe , prin vara anului 2013 am primit un mesaj privat in care mi se spunea ca am devenit contribuitor.
M-am ambitionat si am urmarit sute de tutoriale ca sa fiu mai bun - pe la inceputul lui septembrie (parca) am fost invitat in echipa , drept graphic designer debutant. Atunci , din cauza unor mici probleme a trebui sa parasesc staff-ul. Au urmat cateva zile in care am regretat ca am cunoscut o anumita persoana (nu , nu face parte din echipa si nici nu a facut) , tocmai din cauze ei am parasit echipa.
Apoi , anul trecut , pe la inceput de decembrie (sau parca la sfarsitul lui noiembrie) am revenit in echipa (dupa catva timp in care nu am avut deloc contact cu design-ul , a trebuit sa urmaresc alte tutoriale.. uitasem chiar si shortcuturile in Photoshop ). Deci pot spune ca in 2-3 ani am ajuns unde sunt acum.
Ma inteleg cu toti colegii foarte bine. Echipa imi este ca a doua familie , doar ca e una virtuala.
Nimeni nu s-a nascut invatat - si eu as vrea sa invat mai multe , doar ca timpul nu prea imi permite..
Contul il am din 2012. Cu mult efort, la inceput cu creatii foarte slabe , prin vara anului 2013 am primit un mesaj privat in care mi se spunea ca am devenit contribuitor.
M-am ambitionat si am urmarit sute de tutoriale ca sa fiu mai bun - pe la inceputul lui septembrie (parca) am fost invitat in echipa , drept graphic designer debutant. Atunci , din cauza unor mici probleme a trebui sa parasesc staff-ul. Au urmat cateva zile in care am regretat ca am cunoscut o anumita persoana (nu , nu face parte din echipa si nici nu a facut) , tocmai din cauze ei am parasit echipa.
Apoi , anul trecut , pe la inceput de decembrie (sau parca la sfarsitul lui noiembrie) am revenit in echipa (dupa catva timp in care nu am avut deloc contact cu design-ul , a trebuit sa urmaresc alte tutoriale.. uitasem chiar si shortcuturile in Photoshop ). Deci pot spune ca in 2-3 ani am ajuns unde sunt acum.
Ma inteleg cu toti colegii foarte bine. Echipa imi este ca a doua familie , doar ca e una virtuala.
Nimeni nu s-a nascut invatat - si eu as vrea sa invat mai multe , doar ca timpul nu prea imi permite..
Salut,Leonidas a scris:Salutare,
1. Nu stiu, tot ce am facut, cu revizuirile, cu suportul, a fost mai mult un hobby sau o pasiune.
2. Nu pot numi un cel mai bun prieten sau o cea mai buna prietena care este sau care a fost in staff. Ne intelegem foarte bine cu totii.
3. Pai, nu cred ca stim atat de multe, cel putin eu. Stiu ca am inceput sa invat CSS, HTML si Javascript cand am inceput sa imi creez de unul singur o tema pentru forum, restul, a venit de la sine.
Vizitator- Vizitator
Leonidas a scris:1. Cât timp v-a luat să intrați in echipa Forumgratuit ?
3. Cum ați devenit așa deștepți , adică știți foarte multe ?
1. Nu a durat foarte mult. In 8 ianiarie 2013 mi-am facut cont pe forumgratuit. Pe data de 14 martie 2014 am intrat in echipa, adica 1 an si 2 luni.
2. Deja colegii mei ti-au raspuns la intrebare. Nu pot sa aleg o anumita persoana, ne intelegem bine cu totii.
3. Eu am invatat limbajele de programare si design lucrand cu prietenii. Mi-au placut foarte mult si am continuat cu ele.
Cesar, ai licenta Photoshop sau il ai piratat ?
Permite-mi sa-ti raspund cu o alta intrebare : tu cum il ai?Tobacco a scris:Cesar, ai licenta Photoshop sau il ai piratat ?
In orice caz , il am piratat , o licenta e destul de scumpa . De curiozitate m-am interesat , CS6+versiunea extended+PS Lightroom + PS Element 11 si Adobe Premiere Element 11 m-ar duce undeva la 3.439 lei.(nu , nu am scos suma asta din cap , poti verifica )
Nu am sa dau in viata mea atat de multi bani pe asa ceva
17, major in viitorul foarte apropiat.
Pagina 2 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» din: Intreaba echipa Forumgratuit
» Din: Intreaba echipa Forumgratuit