Cum schimb culoarea linkului vizitat ? [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum schimb culoarea linkului vizitat ? [R]
Are cineva un un script de pus in CSS ? Vreau sa apara culoarea linkului vizitat cu portocaliu Daca are cineva ii multumesc.
PS: folosesc Invision :bom:
PS: folosesc Invision :bom:
Re: Cum schimb culoarea linkului vizitat ? [R]
PA / Afisare / Imagini si culori - Culori - Culorile si dimensiunea textului - Culoare link : - #FFA500 - Înregistrare
Vizitato- Vizitator
stiu...dar nu vreau asa...pentru ca dupa fiecare categorie apare o dunga lunga colorata si strica tot forumul. si ma gandeam ca se poate din stil css , sa apara scrisu cu o culoare , si sa maschez dunga aceea cu culoarea forumului . daca cumva ma poti ajuta , te rog frumos sa o faci am nevoie neaparat oricum va multumesc.
Daca explicai ca stii acest lucru, faceam economie de litere.
Imi pare rau, nu cunosc locul in css.
Mai ai rabdare , cineva trebuie sa stie.
Uita-te in aceste coduri, in ce a pus darkspectre14, in mod special.
Imi pare rau, nu cunosc locul in css.
Mai ai rabdare , cineva trebuie sa stie.
Uita-te in aceste coduri, in ce a pus darkspectre14, in mod special.
Vizitato- Vizitator
am sa astept si am zis asta de la inceput.ca vreau pentru stil CSS.
Pe randul 76 din CSS ai urmatorul cod:
Pe randul 77 din CSS ai urmatorul cod:
Vezi si topicul Tutorial CSS, in ultimul mesaj, la stafsit ... ai acolo ceva de culori
EDIT 1960:
Acest subiect fiind rezolvat, il voi inchide si marca
Sunt împotriva postărilor inutile, aşa că acest mesaj , îl voi adăuga întotdeauna în ultimul post al topicului.
- Cod:
color: #xxxxxx;
Pe randul 77 din CSS ai urmatorul cod:
- Cod:
text-decoration: underline;
Vezi si topicul Tutorial CSS, in ultimul mesaj, la stafsit ... ai acolo ceva de culori
EDIT 1960:
Acest subiect fiind rezolvat, il voi inchide si marca
Sunt împotriva postărilor inutile, aşa că acest mesaj , îl voi adăuga întotdeauna în ultimul post al topicului.
Subiecte similare
» Aceiasi culoare la un Link Vizitat ca culoarea din josul unei categorii
» Cum pot sa schimb culoarea unui membru [exact cum ii schimb nick-ul] Sa fie o culoare aleasa de el..
» DIN: Cum pot sa schimb culoarea unui membru [exact cum ii schimb nick-ul] Sa fie o culoare aleasa de el..
» Cum schimb culoarea?
» Cum schimb culoarea la moderatori???
» Cum pot sa schimb culoarea unui membru [exact cum ii schimb nick-ul] Sa fie o culoare aleasa de el..
» DIN: Cum pot sa schimb culoarea unui membru [exact cum ii schimb nick-ul] Sa fie o culoare aleasa de el..
» Cum schimb culoarea?
» Cum schimb culoarea la moderatori???
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum