Cod HTML pe toate paginile
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cod HTML pe toate paginile
Doresc sa adaug un script HTML pe toate paginile, si este prea lung pentru Descrierea forumului. unde il pot pune?
Ultima editare efectuata de catre fireskull98 in Dum Feb 23, 2014 8:18 pm, editata de 1 ori
Re: Cod HTML pe toate paginile
Salut ,
Incearca aici :
P.A ~> Module ~> HTML & Javascript ~> Gestiunea codurilor JavaScript ~> Creeaza un nou cod JavaScript ~> Pui un titlu , bifezi la Amplasare : Toate paginile si pui la descriere ce vrei !
Ai grija ca la Activeaza gestiunea codurilor JavaScript sa fie DA !
Incearca aici :
P.A ~> Module ~> HTML & Javascript ~> Gestiunea codurilor JavaScript ~> Creeaza un nou cod JavaScript ~> Pui un titlu , bifezi la Amplasare : Toate paginile si pui la descriere ce vrei !
Ai grija ca la Activeaza gestiunea codurilor JavaScript sa fie DA !
el a cerut un cod HTML nu javascript
hihi xDD a scris:el a cerut un cod HTML nu javascript
omule , citeste mai bine ! Merg si cele HTML !
am incercat, nu merge. Vreau sa pun acest cod chatango:
- Cod:
<script id="sid0010000038450035750">(function() {function async_load(){s.id="cid0010000038450035750";s.src='http://st.chatango.com/js/gz/emb.js';s.style.cssText="width:250px;height:450px;";s.async=true;s.text='{"handle":"nfanchat","styles":{"a":"000000","b":100,"c":"FFFFFF","d":"CCCCCC","e":"000000","g":"F6F6F4","k":"666666","l":"333333","m":"000000","n":"FFFFFF","s":1,"t":0,"v":0,"w":0,"ab":0}}';var ss = document.getElementsByTagName('script');for (var i=0, l=ss.length; i < l; i++){if (ss[i].id=='sid0010000038450035750'){ss[i].id +='_';ss[i].parentNode.insertBefore(s, ss[i]);break;}}}var s=document.createElement('script');if (s.async==undefined){if (window.addEventListener) {addEventListener('load',async_load,false);}else if (window.attachEvent) {attachEvent('onload',async_load);}}else {async_load();}})();</script>
Incearca la widget-uri sau css
N-are nici macar o legatura css-ul...Mr.Black a scris:Incearca la widget-uri sau css
Daca ai phpp2/punbb, adauga codul la sfarsitul overall_header. Daca ai phpbb3 foloseste-te de "Anunturi" ( P.A > General > Anunturi ).
Sau poti uploada scriptul pe un site si sa-l importezi prin javascriptul forumului.
Omu a scris:N-are nici macar o legatura css-ul...Mr.Black a scris:Incearca la widget-uri sau css
Daca ai phpp2/punbb, adauga codul la sfarsitul overall_header. Daca ai phpbb3 foloseste-te de "Anunturi" ( P.A > General > Anunturi ).
Sau poti uploada scriptul pe un site si sa-l importezi prin javascriptul forumului.
Scuze ,am incercat si eu ..
Am rezolvat.. am pus intr-un widget si l-am introdus intr-un <div>, ca sa ii pot controla pozitia pe ecran. mersi totusi de ajutor.
fireskull98 a scris:Am rezolvat.. am pus intr-un widget si l-am introdus intr-un <div>, ca sa ii pot controla pozitia pe ecran. mersi totusi de ajutor.
Cu placere !
Mr.Black, vă rog să nu mai induceti in eroare alti utilizatori!
Codurile HTML nu se adauga in "gestiunea codurilor javascript" sau "foaia de stil css.
Codurile HTML nu se adauga in "gestiunea codurilor javascript" sau "foaia de stil css.
Subiecte similare
» Permisiuni si pentru paginile HTML
» Problema cu fundalul la paginile html -=edit 1960=- [R]
» Erori HTML care deterioreaza paginile forumului
» Nu se deschid paginile forumului .
» Administrare pagini HTML - cod HTML prea lung
» Problema cu fundalul la paginile html -=edit 1960=- [R]
» Erori HTML care deterioreaza paginile forumului
» Nu se deschid paginile forumului .
» Administrare pagini HTML - cod HTML prea lung
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum