Erori HTML care deterioreaza paginile forumului

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Tutorial Erori HTML care deterioreaza paginile forumului

Mesaj Scris de Cassius Dio la data de Vin 10 Mai - 10:49

Erori HTML care deterioreaza paginile forumului

Categorii si forumuri deteriorate
In cazul in care categoriile si/sau forumurile sunt deteriorate sau nu sunt afisate, nu trebuie sa va faceti griji, - acestea exista insa nu pot fi afisate corect din cauza unei erori HTML. Browser-ul nu are capacitatea sa interpreteze codurile din pagina corect si deci afiseaza doar continutul anterior erorii.

Cauze posibile
Acest lucru se produce cel mai des din cauza unei erori HTML...

 • Cod incomplet: codul este trunchiat, tag-urile nu sunt inchise sau sunt inchise fara a fi deschise, lipseste un fragment:
  - Acest lucru se intampla cel mai des atunci cand ati copiat un cod intr-un template, in descrierea unui forum, in rubricile tag-urilor suplimentare de tip "meta", in generalitati etc. insa acesta a fost trunchiat sau pur si simplu ati pierdut o parte din cod. Daca problema de afisare persista pentru un singur forum sau pentru doar cateva, prima varianta este mai degraba sursa erorii; daca pentru toate categoriile si forumurile - verificati template-ul index_box.
 • Cod incompatibil: codul nu este compatibil pentru Forumgratuit:
  - Acest lucru se poate intampla daca ati postat coduri diferite de cele HTML, cum ar fi PHP, Python sau altele.
 • Cod postat in rubrica gresita:
  -Unele rubrici nu permit decat un anumit numar limitat de caractere , cum ar fi zona "Descriere" sau "Alte tag-uri meta". In "Descrierea forumului" puteti introduce maxim 255 de caractere, deci daca adaugati un cod mai mare acesta va fi automat trunchiat si poate provoca erori de afisare in pagina.


Remedierea erorilor

 • A: Daca cunoasteti sursa erorii: Pentru inceput trebuie sa va conectati la panoul de administrare. Daca link-ul nu se afla in subsolul paginii sau nu poate fi accesat din alte motive, introduceti in rubrica URL a browser-ului aceasta adresa: http://www.adresa_forumului.subdomeniu.com/admin
  In continuare trebuie sa verificati rubricile unde credeti ca apare eroarea.

 • B: Daca nu cunoasteti sursa erorii: Ca si in cazul de mai sus, accesati panoul de administrare la adresa: http://www.adresa_forumului.subdomeniu.com/admin/
  Verificati toate rubricile posibile: template-urile, generalitatile, anunturile, tag-urile suplimentare de tip "meta", widget-urile, descrierile forumurilor si alte rubrici care credeti ca ar putea fi o cauza a erorii.


Sfaturi
Pentru viitor, atunci cand introduceti un cod HTML in vreo rubrica din panou, fiti foarte atenti - verificati ca acesta:

 • Sa fie complet: Daca acesta are mai multe balize decat trebuie sau mai putine, evitati sa il adaugati pe forum. Deja cunoasteti riscurile. Daca nu aveti cunostinte in coduri HTML sau JavaScript puteti apela la zona de suport din acest forum.
 • Sa fie compatibil: Dupa cum am mentionat si mai sus, coduri cum ar fi PHP, Python sau altele decat cele HTML nu vor fi interpretate de browser sau vor fi interpretate gresit. Compabilitatea acestora este de 0% pe Forumgratuit, deci orice incercare de adaugare a unor astfele de coduri nu va duce la nici un rezultat.
 • Sa nu fie prea lung: Aceasta conditie se refera mai mult la rubricile cu un numar limitat de caractere precum "Titlul rangului", "Descriere" (de la forumuri), "Alte tag-uri meta". Numarul de caractere limita este unul foarte mic iar codurile pot fi trunchiate.


Tutorial scris de Lezčbre, tradus si completat de SGSS

Copyright ˆ Forumgratuit.ro Nici o parte a acestui tutorial nu poate fi reprodusa, transmisa sau stocata in orice forma fara acordul scris al detinatorului dreptului de autor, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC.
avatar
Cassius Dio
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 11025
Varsta : 20
Localizare : Strawberry Fields
Data înscrierii : 13/07/2012
Multumiri : 83
Niciun avertisment

Vezi profilul utilizatorului http://beatles.forummo.com/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum