Suport Tapatalk
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Doriti suport Tapatalk?
Suport Tapatalk
Rezumarea primului mesaj :
Ar fi mai bine ca forumurile sa fie adaugate si in Tapatalk, ca o reclama in plus, si o interfata mai usoara, pentru telefoanele mobile.
Ar fi mai bine ca forumurile sa fie adaugate si in Tapatalk, ca o reclama in plus, si o interfata mai usoara, pentru telefoanele mobile.
Ultima editare efectuata de catre fireskull98 in Vin Feb 21, 2014 12:07 am, editata de 1 ori
Re: Suport Tapatalk
Buna seara,
As fi vrut sa ma pronunt si eu cu privire la aceasta sugestie, insa este prima data cand citesc despre Tapatalk. Se poate sa oferiti cateva explicatii cu privire la ce inseamna mai exact? Stiu, internetul este mare, insa pentru o sugestie aici cred ca se cuvine sa se explice clar ce presupune asta pentru cei ce nu cunosc. Multumesc!
As fi vrut sa ma pronunt si eu cu privire la aceasta sugestie, insa este prima data cand citesc despre Tapatalk. Se poate sa oferiti cateva explicatii cu privire la ce inseamna mai exact? Stiu, internetul este mare, insa pentru o sugestie aici cred ca se cuvine sa se explice clar ce presupune asta pentru cei ce nu cunosc. Multumesc!
O mica explicatie (in engleza):
@cosminutzx, interfata stock a forumurilor, pe mobil, nu este atat de placuta. Eu am tot timpul probleme cu ea, mai ales cu butonul de login, care nici macar nu apare.
PS: Si eu folosesc versiunea desktop pe mobil, dar nu este o placere sa vezi un forum mare pe un ecran de telefon mobil.
Aplicatia de mobil aduce o interfata mult mai frumoasa, poti vizualiza mai usor subiectele, categoriile. Aplicatia te tine logat pe mai mult forumuri simultan.
Votul meu este "DA".
- -:
- Tapatalk is a forum app for iPhone, BlackBerry, Android and Nokia. The app provides super fast forum access to any vBulletin, phpBB forums that have activated Tapatalk (Simple Machine Forum and IP.Board are in development). Forum owner can download the free plug-in to activate Tapatalk in your forum.
@cosminutzx, interfata stock a forumurilor, pe mobil, nu este atat de placuta. Eu am tot timpul probleme cu ea, mai ales cu butonul de login, care nici macar nu apare.
PS: Si eu folosesc versiunea desktop pe mobil, dar nu este o placere sa vezi un forum mare pe un ecran de telefon mobil.
Aplicatia de mobil aduce o interfata mult mai frumoasa, poti vizualiza mai usor subiectele, categoriile. Aplicatia te tine logat pe mai mult forumuri simultan.
Votul meu este "DA".
Sugestie mai veche de un an, închisă și arhivată.
Vizitator- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Solicitarea unui titlu cat mai explicit si pentru sectiunea "Suport pentru site-ul Hitskin.com" din cadrul forumului de suport
» Suport jos la forum !!
» Suport Theme V1
» FD Help - Forum de suport
» Suport jos la forum !!
» Suport Theme V1
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum