Suport Tapatalk
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Doriti suport Tapatalk?
Suport Tapatalk
Ar fi mai bine ca forumurile sa fie adaugate si in Tapatalk, ca o reclama in plus, si o interfata mai usoara, pentru telefoanele mobile.
Ultima editare efectuata de catre fireskull98 in Vin Feb 21, 2014 12:07 am, editata de 1 ori
Re: Suport Tapatalk
Buna ziua!
Va rog sa cititi regulamentul sectiunii si sa adaugati un sondaj. Multumesc!
Va rog sa cititi regulamentul sectiunii si sa adaugati un sondaj. Multumesc!
imi cer scuze, am adaugat sondajul
Am votat „DA” .
Este o sugestie interesantă .
Eu când am accesat acest forum de suport pe mobil , nu am putut să mă loghez . Eram nevoit să accesez link-ul https://help.forumgratuit.ro/login .
Este o sugestie interesantă .
Eu când am accesat acest forum de suport pe mobil , nu am putut să mă loghez . Eram nevoit să accesez link-ul https://help.forumgratuit.ro/login .
Am votat Da.
Pentru ca ar fi mult mai usor de accesat forumurile.
Pentru ca ar fi mult mai usor de accesat forumurile.
Nu consider că mai este necesară această sugestie,deoarece forumurile au fost optimizate deja pentru versiunile mobile...
În concluzie,am votat NU!
În concluzie,am votat NU!
Nustiu cum nu puteti voi sa intrati dupa telefon dar eu pot si mi se misca chiar bine ,dar acum depinde daca intri pe forum cu nokia 1310 mda...
Votez Nu
Votez Nu
Şi eu de asemenea,intru de pe un smartphone cu OS Android şi e mai mult decât ok,dar eu cer websiteurilor sa imi afişeze versiunea de desktop,deci vad forumul ca pe PC,în general intru pe forumul de suport de pe telefon pentru a-mi verifica notificarile si pentru a observa ceea ce e nouPitiKu a scris:Nustiu cum nu puteti voi sa intrati dupa telefon dar eu pot si mi se misca chiar bine ,dar acum depinde daca intri pe forum cu nokia 1310 mda...
Votez Nu
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Solicitarea unui titlu cat mai explicit si pentru sectiunea "Suport pentru site-ul Hitskin.com" din cadrul forumului de suport
» Suport jos la forum !!
» Suport Theme V1
» FD Help - Forum de suport
» Suport jos la forum !!
» Suport Theme V1
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum