Problema adresa de email la inregistrare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema adresa de email la inregistrare
Salut ! ( Link forum : http://4hks.forumz.ro/ )
dupa cum am scris si in titlu am nevoie de putin ajutor ... detin un forum si as dori sa stiu cum pot face categoriile sub forma unei coloane/tabel ... am citit unele tutoriale dar nu prea am inteles ... ?
Alta problema .. daca un utilizator se inregistreaza si daca greseste ceva de ex codul de confirmare ...ii zice ca numele de utilizator este deja in uz si daca doreste sa bage alt nume dar pe acelasi mail ii zice ca mailul este deja folosit ??
Ma poate ajute cineva ? ..
P.S Forumul nu este gata !!
dupa cum am scris si in titlu am nevoie de putin ajutor ... detin un forum si as dori sa stiu cum pot face categoriile sub forma unei coloane/tabel ... am citit unele tutoriale dar nu prea am inteles ... ?
Alta problema .. daca un utilizator se inregistreaza si daca greseste ceva de ex codul de confirmare ...ii zice ca numele de utilizator este deja in uz si daca doreste sa bage alt nume dar pe acelasi mail ii zice ca mailul este deja folosit ??
- Cod:
Ne pare rau dar adresa de email este deja inregistrata de un alt utilizator
Ma poate ajute cineva ? ..
P.S Forumul nu este gata !!
Re: Problema adresa de email la inregistrare
Scuze dar in regulament nu am vazut asa ceva .. ca ar putea fi interzis .. daca am omis un membru al staff-ului sa imi zica si voi schimba subiectul forumului !Anon1m a scris:Forumul este de hacking. Asa ceva nu este permis pe FG.
Imi cer scuze de post-reply dar am zis ca este nevoie pentru a nu avea neplaceri !!
Multumesc si mai astept alte raspunsuri !
Puteti dezactiva emailul de confirmare intrand in : PA -> Utilizatori & Grupuri => Utilizatori -> Optiunile utilizatorilor -> Activarea noilor membrii : Fara activare
La fel si codul de confirmare intrand aici: PA -> Utilizatori & Grupuri => Utilizatori -> Optiunile utilizatorilor -> Cod de confirmare: Nu
Cat despre acele "miniforumuri" intrati in: PA -> Afisare -> Pagina de start -> Structura si ierarhie -> Separati categoriile sau indexurile : Mediu si apoi la Ierarhie setati:
Afisati titlul subiectului ultimului mesaj, la index : Da
Lungimea titlului subiectului afisat : 16
Link catre nivelele inferioare : Cu o imagine
Afisare moderatori forum : Nu
Restul faceti cum doriti
La fel si codul de confirmare intrand aici: PA -> Utilizatori & Grupuri => Utilizatori -> Optiunile utilizatorilor -> Cod de confirmare: Nu
Cat despre acele "miniforumuri" intrati in: PA -> Afisare -> Pagina de start -> Structura si ierarhie -> Separati categoriile sau indexurile : Mediu si apoi la Ierarhie setati:
Restul faceti cum doriti
Anon1m a scris:Puteti dezactiva emailul de confirmare intrand in : PA -> Utilizatori & Grupuri => Utilizatori -> Optiunile utilizatorilor -> Activarea noilor membrii : Fara activare
Restul faceti cum doriti
Salut !
Legat de categorii merci , am rezolvat :Ddar legat de inregistrare am reusit doar sa scot codul de confirmare ...dar pentru a activa contul/mailu , nu ... ce pot face?
Hups ... vina mea nu am citit si la " promovari forum " si acum am vazut ca sunt interzise mesajele de hacking , am sters tot de pe forum legat de asa ceva !
Multumesc
Mike#Cs16, pentru fiecare problema - deschideti topic separat. Multumesc pentru intelgere.
Eu nu vad nimic legat de hacking pe forum.
Eu nu vad nimic legat de hacking pe forum.
MBeatrice- Membru onorific
Varsta : 31
Localizare : Ploiesti
Data înscrierii : 01/01/2013
Mulțumiri : 5
Subiecte similare
» Cum schinb adresa de email!
» Problema email pe forumgratuit .
» Adresa de email sa nu fie Obligatoriu la inscriere
» Nu ma pot inregistra pe forumuri - mesaj Adresa de email invalida
» trimite email-ul de inregistrare in spam
» Problema email pe forumgratuit .
» Adresa de email sa nu fie Obligatoriu la inscriere
» Nu ma pot inregistra pe forumuri - mesaj Adresa de email invalida
» trimite email-ul de inregistrare in spam
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum