Problema email pe forumgratuit .
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema email pe forumgratuit .
Salut , ieri am rugat un prieten sa isi faca un cont pe forumul meu , l-a creat si a asteptat sa soseasca emailul dar nu a sosit nici pana la ora asta. Nu i s-a intamplat doar lui .
Deci va rog help !
Deci va rog help !
Re: Problema email pe forumgratuit .
Buna ziua,
Ce serviciu de email folosesc respectivii utilizatori (de exemplu yahoo.com, mail.com etc.)? De asemenea, daca este posibil sa ii rugati sa verifice si casutele de "Spam", "Inbox" etc. Multumesc!
Ce serviciu de email folosesc respectivii utilizatori (de exemplu yahoo.com, mail.com etc.)? De asemenea, daca este posibil sa ii rugati sa verifice si casutele de "Spam", "Inbox" etc. Multumesc!
Au cautat frate , peset tot , toti au yahoo.com!
Buna seara,
Nu este o problema cu primirea acestor e-mail-uri pentru ca tocmai am verificat. In mod cert problema este de la modul in care se introduce adresa de e-mail (nu este corecta) sau de la serviciul de e-mail folosit (Yahoo, Gmail, Hotmail etc.). Recomandam folosirea serviciului Gmail.
Incercati din nou inscrierea unui cont nou, eventual cate un cont pentru fiecare serviciu de e-mail in parte, apoi reveniti si instiintati-ne daca ati primit sau nu link-ul de confirmare.
Nu este o problema cu primirea acestor e-mail-uri pentru ca tocmai am verificat. In mod cert problema este de la modul in care se introduce adresa de e-mail (nu este corecta) sau de la serviciul de e-mail folosit (Yahoo, Gmail, Hotmail etc.). Recomandam folosirea serviciului Gmail.
Incercati din nou inscrierea unui cont nou, eventual cate un cont pentru fiecare serviciu de e-mail in parte, apoi reveniti si instiintati-ne daca ati primit sau nu link-ul de confirmare.
Subiecte similare
» Intrebare mesaj email de la forumgratuit.ro
» Problema cerere pe email
» Problema email creare topic
» Problema adresa de email la inregistrare
» Problema primire email forum
» Problema cerere pe email
» Problema email creare topic
» Problema adresa de email la inregistrare
» Problema primire email forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum