Script distantare categorii
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Script distantare categorii
Rezumarea primului mesaj :
Buna seara,
Dupa ultimele 2-3 probleme au ramas cam nerezolvate, as dori de aceasta data un sprijin mai sigur din partea cunoscatorilor.
In momentul asta forumul meu arata asa: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/543/1zt2.jpg/
Ce as putea face sa arate mai distantat caegoriile una de alta? Adica sa existe un spatiu intre ele, ca pe onegaming.
Please help.
Buna seara,
Dupa ultimele 2-3 probleme au ramas cam nerezolvate, as dori de aceasta data un sprijin mai sigur din partea cunoscatorilor.
In momentul asta forumul meu arata asa: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/543/1zt2.jpg/
Ce as putea face sa arate mai distantat caegoriile una de alta? Adica sa existe un spatiu intre ele, ca pe onegaming.
Please help.
Re: Script distantare categorii
Cred ca am fost destul de explicit spunand ca l-am gasit personalizat aici pe forum si acum nu-l mai gasesc.
Re: Script distantare categorii
Daca v-ati referit la template-ul postat anterior in acest topic de ce nu spuneti asa? Eu apucasem sa cred ca nu il mai gasiti in panou, in lista de template-uri...
Revenind la problema dumneavoastra, ati spus ca ati rezolvat cu categoriile, corect? Daca aveti alte probleme, va invit sa deschideti topic separat.
Revenind la problema dumneavoastra, ati spus ca ati rezolvat cu categoriile, corect? Daca aveti alte probleme, va invit sa deschideti topic separat.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cerere script mai multe categorii pe o coloana
» Script sa scot linia de sub nume categorii
» Script culoare categorii
» Script cu culori pentru categorii
» Script pentru categorii sub forum
» Script sa scot linia de sub nume categorii
» Script culoare categorii
» Script cu culori pentru categorii
» Script pentru categorii sub forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum