Script distantare categorii
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Script distantare categorii
Buna seara,
Dupa ultimele 2-3 probleme au ramas cam nerezolvate, as dori de aceasta data un sprijin mai sigur din partea cunoscatorilor.
In momentul asta forumul meu arata asa: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/543/1zt2.jpg/
Ce as putea face sa arate mai distantat caegoriile una de alta? Adica sa existe un spatiu intre ele, ca pe onegaming.
Please help.
Dupa ultimele 2-3 probleme au ramas cam nerezolvate, as dori de aceasta data un sprijin mai sigur din partea cunoscatorilor.
In momentul asta forumul meu arata asa: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/543/1zt2.jpg/
Ce as putea face sa arate mai distantat caegoriile una de alta? Adica sa existe un spatiu intre ele, ca pe onegaming.
Please help.
Re: Script distantare categorii
Buna ziua,
Totul arata bine acum la categorii, dar index-ul precedent avea statisticile asa: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/18/wgqn.png/
Se poate sa imi implementati si asta in index_body?
Totul arata bine acum la categorii, dar index-ul precedent avea statisticile asa: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/18/wgqn.png/
Se poate sa imi implementati si asta in index_body?
Buna seara,
Anon1m, apreciem faptul ca doriti sa ajutati, insa va rog ca data viitoare sa spuneti ce coduri anume pot fi inlocuite pentru a obtine rezultatul dorit. Nu toti au template-ul nemodificat.
Daniel Carter, va rog sa restabiliti vechiul template, apoi sa-l incadrati tot intre aceste coduri:
Vizitati Panou de administrare ~> Afisare ~> Imagini si culori ~> Culori ~> Foaie de stil CSS si adaugati:
Anon1m, apreciem faptul ca doriti sa ajutati, insa va rog ca data viitoare sa spuneti ce coduri anume pot fi inlocuite pentru a obtine rezultatul dorit. Nu toti au template-ul nemodificat.
Daniel Carter, va rog sa restabiliti vechiul template, apoi sa-l incadrati tot intre aceste coduri:
- Cod:
<div id="index_box">
- Cod:
</div>
Vizitati Panou de administrare ~> Afisare ~> Imagini si culori ~> Culori ~> Foaie de stil CSS si adaugati:
- Cod:
#index_box .main-head{
margin-top: 10px;
}
Nu il mai am... Stiu ca il gasisem unde pe aici, dar nu mai dau de el.
Cam asa as dori:
Cu exceptia statisticilor cu "cine este conectat". Doresc doar acele statistici stil ipb.
Raman dator.
Cam asa as dori:
- Forum:
Cu exceptia statisticilor cu "cine este conectat". Doresc doar acele statistici stil ipb.
Raman dator.
Deci... Nimeni?
Dupa ce rezolv asta promit sa va las in pace o periaoda. Se baga careva acum? )
Dupa ce rezolv asta promit sa va las in pace o periaoda. Se baga careva acum? )
Nu mai gasiti template-ul? Va rog sa cautati cu atentie: niciun template nu poate disparea.Daniel Carter a scris:Nu il mai am... Stiu ca il gasisem unde pe aici, dar nu mai dau de el.
Nu mai gasesc acel index_body pe care il gasisem tot pe aici. Nu se poate sa implementati cumva acele statistici de ipb? Va rog.
Nu se poate pentru ca daca facem parte din staff nu inseamna ca putem efectua modificari asupra forumului dumneavoastra. Va rog sa faceti o captura de ecran la ceea ce template-uri va apar in Panou de administrare ~> Afisare ~> Template-uri ~> General. Multumesc!
Atat am nevoie de index_body precum la onegaming. Acele statistici le aveam pe vechiul index_body, inlocuit cu cel dat de Anonim pentru distantarea categoriilor, nu inteleg cu ce ar ajuta un screenshot...
Ati gasit template-ul in Panou de administrare ~> Afisare ~> Template-uri ~> General sau nu? Va rog sa fiti mai explicit in ceea ce spuneti.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cerere script mai multe categorii pe o coloana
» Script sa scot linia de sub nume categorii
» Script culoare categorii
» Script cu culori pentru categorii
» Script pentru categorii sub forum
» Script sa scot linia de sub nume categorii
» Script culoare categorii
» Script cu culori pentru categorii
» Script pentru categorii sub forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum