Pot elimina toolbar FG?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Pot elimina toolbar FG?
Salutare,
Am dat o cautare pe aici, dar nu am gasit nimic referitor la o eliminare de toolbar al Forumgratuit. Intrebarea mea ar fi daca se poate sa-l elimin si cum?
In acest moment mie mi se vede asa: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/513/ogie.png/
Multumesc anticipat!
Am dat o cautare pe aici, dar nu am gasit nimic referitor la o eliminare de toolbar al Forumgratuit. Intrebarea mea ar fi daca se poate sa-l elimin si cum?
In acest moment mie mi se vede asa: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/513/ogie.png/
Multumesc anticipat!
Ultima editare efectuata de catre Daniel Carter in Joi Dec 19, 2013 2:36 pm, editata de 1 ori
Re: Pot elimina toolbar FG?
Salut,
Panou de administrare ~> Module ~> Bara de instrumente ~> Configurare ~> Optiuni ~> Activeaza bara de instrumente ~> Nu ~> Inregistrare
Panou de administrare ~> Module ~> Bara de instrumente ~> Configurare ~> Optiuni ~> Activeaza bara de instrumente ~> Nu ~> Inregistrare
Salutare,
Se poate face asta urmariti pasi cu atentie :
Panou de administrare ~> Module ~> Bara de instrumente ~> Configurare
Activeaza bara de instrumente : bifeaza nu
Se poate face asta urmariti pasi cu atentie :
Panou de administrare ~> Module ~> Bara de instrumente ~> Configurare
Activeaza bara de instrumente : bifeaza nu
Salut.
Poftim.
Panou de administrare -> Module -> Bara de instrumente -> Configurare -> Optiuni -> Activeaza bara de instrumente -> Nu ->
Poftim.
Panou de administrare -> Module -> Bara de instrumente -> Configurare -> Optiuni -> Activeaza bara de instrumente -> Nu ->
Multumesc frumos tuturor pentru raspunsul prompt. Totul era asa usor...
Rezolvat.
Rezolvat.
Avind in vedere ca subiectul a fost marcat "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum