Cum adaug imagine de fundal ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cum adaug imagine de fundal ?
Rezumarea primului mesaj :
Buna Seara ! Am o problema cu forumul meu. Cum adaug o imagine pentru fundalul temei ? Mentionez ca in "Afisare - Imagini si culori - Administrare imagini " nu merge, am adaugat si nu arata. Eu cred ca pot rezolva problema adaugand imaginea in CSS dar nu stiu ce cod ! Astept parerile/raspunsurile voastre.
Forumul meu este: http://www.4metin.2morpg.com
Multumesc anticipat !
Demo:
Buna Seara ! Am o problema cu forumul meu. Cum adaug o imagine pentru fundalul temei ? Mentionez ca in "Afisare - Imagini si culori - Administrare imagini " nu merge, am adaugat si nu arata. Eu cred ca pot rezolva problema adaugand imaginea in CSS dar nu stiu ce cod ! Astept parerile/raspunsurile voastre.
Forumul meu este: http://www.4metin.2morpg.com
Multumesc anticipat !
Demo:
Ultima editare efectuata de catre BulaneLLLL* in Dum Dec 29, 2013 11:03 pm, editata de 1 ori
Re: Cum adaug imagine de fundal ?
PA-AFISARE-ADMINISTRARE IMAGINI-M.A-SI AVETI ACOLO Imaginea de fundal a paginii.
Buna seara,
Adaugati urmatorul cod in Foaie de stil css:
Pa->Afisare->Imagini si culori->Culori->Foaie de stil CSS
Nu uitati sa schimbati "LINK IMAGINE" cu imaginea dorita.
SAU
Vizitati "Panou de administrare ~> Afisare ~> Imagini si culori ~> Culori ~> Foaie de stil CSS" si adaugati:
Inlocuiti "Link imagine" cu link-ul imaginii de fundal.
Adaugati urmatorul cod in Foaie de stil css:
Pa->Afisare->Imagini si culori->Culori->Foaie de stil CSS
- Cod:
body {
background: url("LINK IMAGINE")
repeat-x scroll center top, url("LINK IMAGINE") repeat scroll center bottom transparent;
font: 11px Helvetica,Arial,FreeSans,sans-serif;
height: auto;
padding: 12px 0;
}
Nu uitati sa schimbati "LINK IMAGINE" cu imaginea dorita.
SAU
Vizitati "Panou de administrare ~> Afisare ~> Imagini si culori ~> Culori ~> Foaie de stil CSS" si adaugati:
- Cod:
.bodyline {
background-image: url(Link imagine);
}
Inlocuiti "Link imagine" cu link-ul imaginii de fundal.
yeeeeP, culorile sunt rezervate pentru moderare. Va rog sa folositi fontul de origine al forumului.
Cosmingr21, va rog sa nu mai folositi in exclusivitate scrisul cu litere mari. Puteti sa evidentiati ideile folosind text subliniat sau italic.
Avand in vedere faptul ca subiectul a fost marcat ca fiind "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva.
Cosmingr21, va rog sa nu mai folositi in exclusivitate scrisul cu litere mari. Puteti sa evidentiati ideile folosind text subliniat sau italic.
Avand in vedere faptul ca subiectul a fost marcat ca fiind "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum pun o imagine de fundal pagina, astfel ca backgroundul forumului sa fie diferit de aceasta imagine [R]
» Cum adaug un fundal diferit in categori
» Cum adaug chenar si fundal la permisiunile acestui forum?
» Imagine de fundal.
» Cum pun o imagine de fundal?
» Cum adaug un fundal diferit in categori
» Cum adaug chenar si fundal la permisiunile acestui forum?
» Imagine de fundal.
» Cum pun o imagine de fundal?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum