Am modificat tema si nu mai apar braduti
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Am modificat tema si nu mai apar braduti
Rezumarea primului mesaj :
am avut tema de ziua romaniei phpp3 cu steagurile alea sus .Am schimbat tema dar am pastrat css dar nu imi mai apar braduti ma poate ajuta cineva?
am avut tema de ziua romaniei phpp3 cu steagurile alea sus .Am schimbat tema dar am pastrat css dar nu imi mai apar braduti ma poate ajuta cineva?
Ultima editare efectuata de catre JimmiLeonard12 in Dum Dec 08, 2013 3:52 pm, editata de 1 ori
Re: Am modificat tema si nu mai apar braduti
Încercaţi acuma :
- Cod:
.brad1{
width: 128px;
height: 128px;
background: url(http://icons.iconarchive.com/icons/youthedesigner/christmas-graphics/128/christmas-tree-icon.png) no-repeat 0 0;
position: absolute;
top: 10%;
}
.brad2{
width: 128px;
height: 128px;
background: url(http://icons.iconarchive.com/icons/youthedesigner/christmas-graphics/128/christmas-tree-icon.png) no-repeat 0 0;
position: absolute;
top: 10%;
right: 17%;
}
Re: Am modificat tema si nu mai apar braduti
topci rezolvat multumesc hissae
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Pot modifica copyright-ul daca am modificat o tema de pe net?
» s-au modificat scripturile singure !
» Problema cu mesajele noi, observi de pe prima pagina, cand, unde sunt, dar cand te reintorci nu mai apar, apar ca si cand ar fi citite
» Meniu Modificat
» Pozitia rangului modificat
» s-au modificat scripturile singure !
» Problema cu mesajele noi, observi de pe prima pagina, cand, unde sunt, dar cand te reintorci nu mai apar, apar ca si cand ar fi citite
» Meniu Modificat
» Pozitia rangului modificat
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum