Pot modifica copyright-ul daca am modificat o tema de pe net?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Pot modifica copyright-ul daca am modificat o tema de pe net?
Salutare ForumGratuit!
Am o problema si nu stiu ce sa fac ...
Am luat o tema (nu zic a cui e tema , dar este publicata) am modificat foarte mult la ea , am si sters cateva chestii de la ea , si vreau sa apara si numele meu in copyright ... Am voie ? Pentru ca am stat ore intregi cu capu bagat un Computer , si nu vreau ca munca mea sa fie ignorata!
Multumesc pentru cei care raspund !
Am luat o tema (nu zic a cui e tema , dar este publicata) am modificat foarte mult la ea , am si sters cateva chestii de la ea , si vreau sa apara si numele meu in copyright ... Am voie ? Pentru ca am stat ore intregi cu capu bagat un Computer , si nu vreau ca munca mea sa fie ignorata!
Ultima editare efectuata de catre *Jocker* in Dum Iun 05, 2011 2:58 pm, editata de 1 ori
Pot modifica copyright-ul daca am modificat o tema?
*Jocker* a scris:Salutare ForumGratuit!
Re: Pot modifica copyright-ul daca am modificat o tema de pe net?
Vă reamintim că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit). Mulţumesc pentru înţelegere!
Nu, nu aveti voie sa stergeti numele autorului si sa-l treceti pe al dvs. Daca ati adus modificari, nu inseamna ca e tema dvs. Puteti adauga numele dvs. langa cel al autorului.
Nu, nu aveti voie sa stergeti numele autorului si sa-l treceti pe al dvs. Daca ati adus modificari, nu inseamna ca e tema dvs. Puteti adauga numele dvs. langa cel al autorului.
Re: Pot modifica copyright-ul daca am modificat o tema de pe net?
Ok Foarte bine , puteti inchide Bye-Bye
Subiecte similare
» Se șterge forumul dacă este modificat footer-ul?
» Cum pot modifica copyright din jos-ul forumului?
» Am modificat tema si nu mai apar braduti
» Pot sa creez eu o tema? daca da cum? [R]
» Daca schimb tema nu merge
» Cum pot modifica copyright din jos-ul forumului?
» Am modificat tema si nu mai apar braduti
» Pot sa creez eu o tema? daca da cum? [R]
» Daca schimb tema nu merge
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum