Nu merge sa intru pe forum ...
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Nu merge sa intru pe forum ...
Imi arata doar chestia asta :
Pe orice link as da, tot aia imi apare si nu pot sa fac nimic, nici sa ma inregistrez ... absolut nimic
Ce pot face sa imi arate normal ?
- Poza:
Pe orice link as da, tot aia imi apare si nu pot sa fac nimic, nici sa ma inregistrez ... absolut nimic
Ce pot face sa imi arate normal ?
Re: Nu merge sa intru pe forum ...
salut am o problema foarte mare cineva abuzeaza pe forumul meu mia schimbat mail'ul si parola la la creatorul forumului si nu mai pot intra ma ajuta cineva va rog frumos
e cinevaaaaa (
ma ajutatiiii (
Flap Jack, ati instalat un script de Craciun recent?
Va rog sa va conectati la unelte si de acolo sa accesati direct panoul de administrare. Urmati pasii din acest tutorial:
https://help.forumgratuit.ro/t40166-uneltele-pentru-administratorii-fondatori
O data ajuns in panoul de administrare, eliminai ultimul script adaugat, iar daca nu rezolvati cu acesta, incercati sa eliminati pe rind cite un script sa cinte un template modificat, daca aveti asa ceva. Nu uitati sa salvati mai intii template-urile modificate in fisiere text, pentru a le putea recupera.
Wesley90, va rog sa deschideti un subiect separat pentru problema dumneavoastra, deoarece nu are nici o legatura cu problema lui Flap Jack. Multumesc!
Va rog sa va conectati la unelte si de acolo sa accesati direct panoul de administrare. Urmati pasii din acest tutorial:
https://help.forumgratuit.ro/t40166-uneltele-pentru-administratorii-fondatori
O data ajuns in panoul de administrare, eliminai ultimul script adaugat, iar daca nu rezolvati cu acesta, incercati sa eliminati pe rind cite un script sa cinte un template modificat, daca aveti asa ceva. Nu uitati sa salvati mai intii template-urile modificate in fisiere text, pentru a le putea recupera.
Wesley90, va rog sa deschideti un subiect separat pentru problema dumneavoastra, deoarece nu are nici o legatura cu problema lui Flap Jack. Multumesc!
Salut Ina , acela este forumul meu şi numai lu Flap Jack îi apare această eroare , şi-a resetat şi memoria Cache , se poate totuşi să fie şi de la browser .
incearca sa intri asa in panou de administrare daca inca esti logat te poti conecta mai usor.
sus unde este link-ul forumului tau la sfarsit scrie /admin
si te duci drept in panou
sus unde este link-ul forumului tau la sfarsit scrie /admin
si te duci drept in panou
Nu sunt admin ...sunt un simplu membru si nu ma pot conecta pe forum
Nu am ACP, vreau doar sa ma loghez pe forum si nu imi merge !
Nu am ACP, vreau doar sa ma loghez pe forum si nu imi merge !
Intrucit nu ati mentionat ca sinteti doar un membru, am oferit o solutie pentru administrator... Ceea ce ar fi fost de altfel normal, administratorul sa ceara suport, pentru ca un simplu membru nu poate face modificari in PA.
Daca vreti sa va conectati pe forum, accesati adresa
http://advanceddesign.forumz.ro/login
Guinsoo, am verificat forumul ieri si raspunsul meu a fost functie de ce am vazut. Probabil ca dumneavoastra, daca ati fost deja logat permanent la forum, puteti accesa forumul, insa eu, ca si vizitator, am vazut ceva asemanator cu Flap Jack, anume rindul de sosetute se suprapune peste linkurile de subsol si majoritatea sectiunilor forumului nu sint accesibile.
Asa ca va invit sa rezolvati problema asa cum am indicat in mesajul meu precedent, adica eliminind ultimul script adaugat, iar daca nu are efect, incercati sa le eliminati pe rind, pina ce il gasiti pe cel cu problema.
Daca vreti sa va conectati pe forum, accesati adresa
http://advanceddesign.forumz.ro/login
Guinsoo, am verificat forumul ieri si raspunsul meu a fost functie de ce am vazut. Probabil ca dumneavoastra, daca ati fost deja logat permanent la forum, puteti accesa forumul, insa eu, ca si vizitator, am vazut ceva asemanator cu Flap Jack, anume rindul de sosetute se suprapune peste linkurile de subsol si majoritatea sectiunilor forumului nu sint accesibile.
Asa ca va invit sa rezolvati problema asa cum am indicat in mesajul meu precedent, adica eliminind ultimul script adaugat, iar daca nu are efect, incercati sa le eliminati pe rind, pina ce il gasiti pe cel cu problema.
Ultima editare efectuata de catre Ina in Sam Noi 30, 2013 10:46 am, editata de 1 ori
Salut , ştiu că şosetele se suprapune cu linkurile, am uitat să modific.
În privinţa categoriilor , nu există , avem decât 4 forumuri în care se poate posta , am încercat cea mai nou şi de aia.
În privinţa categoriilor , nu există , avem decât 4 forumuri în care se poate posta , am încercat cea mai nou şi de aia.
Am spus eu "categorie"?
Din acest citat , cam asta înţeleg , o să încerc să fac o temă nouă probabil , văd că se întâmpină multe buguri pe aceasta.majoritatea sectiunilor forumului nu sint accesibile.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cand incerc sa intru pe forum imi apare o pagina alba
» Am adaugat Radio Kiss , Cand intru intr-o categorie nu mai merge muzica
» Cand intru pe forum ma redirectioneaza pe altul
» Cum intru in panoul de administrare la un forum blocat
» Cum sa apara acel mesaj cand intru pe forum
» Am adaugat Radio Kiss , Cand intru intr-o categorie nu mai merge muzica
» Cand intru pe forum ma redirectioneaza pe altul
» Cum intru in panoul de administrare la un forum blocat
» Cum sa apara acel mesaj cand intru pe forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum