Imi apare numele topicurilor sibliniate
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Imi apare numele topicurilor sibliniate
Rezumarea primului mesaj :
Va salut!
Imi puteti spune si mie cum as putea rezolva o problema, toate topicurile sunt subliniate la Index/Acasa, si nu-mi place deloc cum arata si as vrea sa rezolv daca se poate.
Multumesc!
( )(Sunt userul ''Invision'' care a primit un mesaj in care a scris ca sunt clona unui alt user, poate mi-am pus numele asemanator acelui user si sincer nu am stiut dar imi cer scuze !)
Va salut!
Imi puteti spune si mie cum as putea rezolva o problema, toate topicurile sunt subliniate la Index/Acasa, si nu-mi place deloc cum arata si as vrea sa rezolv daca se poate.
Multumesc!
( )(Sunt userul ''Invision'' care a primit un mesaj in care a scris ca sunt clona unui alt user, poate mi-am pus numele asemanator acelui user si sincer nu am stiut dar imi cer scuze !)
Ultima editare efectuata de catre HuNTeX in Sam Aug 17, 2013 7:11 pm, editata de 1 ori
Re: Imi apare numele topicurilor sibliniate
greseala mea:|, merge codul postat de Kenan mai sus dar numai in index,in topicuri tot asa e, poate nu e complet, daca se poate:)
Mersi
Mersi
Pe langa codul de mai sus mai adaugati:
- Cod:
.topictitle {
text-decoration: none !important;
}
Sau puteti consulta acest tutorial https://help.forumgratuit.ro/t22142-stergerea-liniei-de-sub-numele-utilizatorilor pentru a sterge toate liniile de acest fel.
MBeatrice- Membru onorific
Varsta : 31
Localizare : Ploiesti
Data înscrierii : 01/01/2013
Mulțumiri : 5
Am revolvat problema.
Mersi!
Mersi!
Cu placere. O seara buna in continuare !
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum despart anunturile de restul topicurilor?
» Numele celor ce postează nu apare unde trebuie
» Cum separ anunturile de restul topicurilor [R]
» Mutare automata a topicurilor
» Cum pun imagine in interiorul topicurilor
» Numele celor ce postează nu apare unde trebuie
» Cum separ anunturile de restul topicurilor [R]
» Mutare automata a topicurilor
» Cum pun imagine in interiorul topicurilor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum