Imi apare numele topicurilor sibliniate
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Imi apare numele topicurilor sibliniate
Va salut!
Imi puteti spune si mie cum as putea rezolva o problema, toate topicurile sunt subliniate la Index/Acasa, si nu-mi place deloc cum arata si as vrea sa rezolv daca se poate.
Multumesc!
( )(Sunt userul ''Invision'' care a primit un mesaj in care a scris ca sunt clona unui alt user, poate mi-am pus numele asemanator acelui user si sincer nu am stiut dar imi cer scuze !)
Imi puteti spune si mie cum as putea rezolva o problema, toate topicurile sunt subliniate la Index/Acasa, si nu-mi place deloc cum arata si as vrea sa rezolv daca se poate.
Multumesc!
( )(Sunt userul ''Invision'' care a primit un mesaj in care a scris ca sunt clona unui alt user, poate mi-am pus numele asemanator acelui user si sincer nu am stiut dar imi cer scuze !)
Ultima editare efectuata de catre HuNTeX in Sam Aug 17, 2013 7:11 pm, editata de 1 ori
Re: Imi apare numele topicurilor sibliniate
- Cod:
a:link {text-decoration: none;}
a:link:hover {text-decoration: none;}
mersi, dar unde ar trebui sa le pun?
Salut,
Introduceti codul dat de prowarz mai sus in PA - Afisare - Imagini si culori - Culori - Foaie de stil CSS.
Introduceti codul dat de prowarz mai sus in PA - Afisare - Imagini si culori - Culori - Foaie de stil CSS.
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Buna dimineata,
Din cate am inteles doriti sa eliminati de la titlul subiectelor din subforum aceea linie si de la link-urile din meniu ?
Din cate am inteles doriti sa eliminati de la titlul subiectelor din subforum aceea linie si de la link-urile din meniu ?
Puteti scoate pentru 2 minute functia "Forum in constructie" ?
desigur, acum poti intra.
Vizitati: Panoul de administrare => Afisare => Culori => Foaia de stil CSS si adaugati:
- Cod:
table.ipbtable .forum-name a {
text-decoration: none !important;
}
Merge, Multumesc!
Pentru putin. O zi buna !
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum despart anunturile de restul topicurilor?
» Numele celor ce postează nu apare unde trebuie
» Cum separ anunturile de restul topicurilor [R]
» Mutare automata a topicurilor
» Cum pun imagine in interiorul topicurilor
» Numele celor ce postează nu apare unde trebuie
» Cum separ anunturile de restul topicurilor [R]
» Mutare automata a topicurilor
» Cum pun imagine in interiorul topicurilor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum