Cum fac categoriile sa contina forumurile asa cum forumul contine posturii ! [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum fac categoriile sa contina forumurile asa cum forumul contine posturii ! [R]
Buna , as vrea sa fac forumul in asa fel sa fie doar categoriile vizibile iar cand cineva apasa pe acea categorie sa vada forumurile acelei categorii de exempluu
:
Acasa
SERVICI (categoria) apoi apesi pe ia si te duce in pagina cu forumurile care apartin categoriei dar fara sa se vada celelante categorii sau forumuri din alte categorii !!!
Sper ca ati inteleg !!
:
Acasa
SERVICI (categoria) apoi apesi pe ia si te duce in pagina cu forumurile care apartin categoriei dar fara sa se vada celelante categorii sau forumuri din alte categorii !!!
Sper ca ati inteleg !!
Interpol_Romania- Membru nou
Data înscrierii : 25/12/2008
Mulțumiri : 0
Re: Cum fac categoriile sa contina forumurile asa cum forumul contine posturii ! [R]
Sincer, nu inteleg absolut nimic din ceea ce spui.
Poti sa afisezi un screen unde ai vazut tu asa ceva, sau sa detaliezi mai bine problema?
Poti sa afisezi un screen unde ai vazut tu asa ceva, sau sa detaliezi mai bine problema?
Vizitato- Vizitator
Re: Cum fac categoriile sa contina forumurile asa cum forumul contine posturii ! [R]
eu cred ca am inteles ce vrei sa spui....
cam asa ar trebui sa arate.....
prima data creezi o categorie , apoi subforumul acelei categorii....
...celelalte subforumuri le creezi atasate la forumul din categorie (pe +'ul din dreptul lui)...
..
.......sper ca ai inteles si ca am inteles si eu ce vrei sa aflii
cam asa ar trebui sa arate.....
prima data creezi o categorie , apoi subforumul acelei categorii....
...celelalte subforumuri le creezi atasate la forumul din categorie (pe +'ul din dreptul lui)...
..
.......sper ca ai inteles si ca am inteles si eu ce vrei sa aflii
Pfff.. daca e ce cred eu ca am inteles fa asa:
PA/Afisare/Pagina de start/Structura si ierarhie
Si de aici alegi cum vrei tu sa fie. Si daca e asa cum am inteles eu poti alege de acolo:
- Pastrarea categoriilor in index ---> Complet
sau
- Separati categoriile sau indexurile ---> Complet
PA/Afisare/Pagina de start/Structura si ierarhie
Si de aici alegi cum vrei tu sa fie. Si daca e asa cum am inteles eu poti alege de acolo:
- Pastrarea categoriilor in index ---> Complet
sau
- Separati categoriile sau indexurile ---> Complet
Kitty am incercat cum ai spus tu , si cu categorie si fara , dar subforumurile se vad in pagina principala , eu vreau sa spun ca subforumurile sa se vada in forumul principal , asa cum se vad posturile intrun forum !!
Ne poti da exemplu printr-o imagine, unde ai vazut asa ceva?
Sau sa creezi tu una, pentru a ne da mai bine seama.Uita-te putin si prin: PA=>Afisare=>Structura si ierarhie.
Sau sa creezi tu una, pentru a ne da mai bine seama.Uita-te putin si prin: PA=>Afisare=>Structura si ierarhie.
Vizitato- Vizitator
INCALCA REGULAMENTUL INTERN FORUMGRATUIT.RO!
Sa vedeti la unele de exemplu sugestions cand intri apar sugestii user si etc !!
Sa vedeti la unele de exemplu sugestions cand intri apar sugestii user si etc !!
Publicitatea nu este permisa, decit in cadrul sectiunii de promo, in topicul personal=>WARN!
Nu ti-am dat voie sa pui un link catre site, ci o imagine.
Puteai sa-mi trimiti link-ul prin mesaj privat.
Acel forum nu apartine Forumgratuit.ro, deci multe lucruri de acolo nu sunt posibile si pe forumurile Forumgratuit.ro
Nu ti-am dat voie sa pui un link catre site, ci o imagine.
Puteai sa-mi trimiti link-ul prin mesaj privat.
Acel forum nu apartine Forumgratuit.ro, deci multe lucruri de acolo nu sunt posibile si pe forumurile Forumgratuit.ro
Vizitato- Vizitator
Deci merge sa faci cum e acolo ?
Multumesc , dar am gasit singur ...subiect rezolvat !!
Interpol_Romania, I - Postările duble / triple sunt permise la un interval de 24 de ore.
Folosiţi butonul EDIT pentru a edita în ultimul dumneavoastră mesaj
Acest subiect fiind rezolvat, il voi inchide si marca [/b][/color]
Folosiţi butonul EDIT pentru a edita în ultimul dumneavoastră mesaj
Acest subiect fiind rezolvat, il voi inchide si marca [/b][/color]
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» cum fac categoriile forumurile
» Cum pot rearanja categoriile si forumurile?
» Nu Imi Apar Categoriile Si Forumurile ! ! !
» Nu apar categoriile si forumurile la vizitatori
» Un Administrator mi-a sters toate categoriile/forumurile
» Cum pot rearanja categoriile si forumurile?
» Nu Imi Apar Categoriile Si Forumurile ! ! !
» Nu apar categoriile si forumurile la vizitatori
» Un Administrator mi-a sters toate categoriile/forumurile
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum