Nu apar categoriile si forumurile la vizitatori
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Nu apar categoriile si forumurile la vizitatori
Am intrat pe forum ca vizitator si nu imi aparea categoriile si forumurile numai daca ma conectam.
La permisiunile categoriilor este sa il vada forumul toti. Nu stiu ce sa intamplat o fi vorba de un script pus aiurea va rog sa ma ajutati.
La permisiunile categoriilor este sa il vada forumul toti. Nu stiu ce sa intamplat o fi vorba de un script pus aiurea va rog sa ma ajutati.
Re: Nu apar categoriile si forumurile la vizitatori
verifica daca in PA=>General=>Forum=>Categorii si forumuri=>selecteaza forumul=>permisiuni sunt bifate Vizualizeaza forumul si Citeste subiectele pentru vizitatori
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
is bifate la toate.Se poate sa fie de la un script bagat aiurea?
vezi la prima optiune de bifare la Permisiuni selecteaza Toti. Daca nici asa nu merge verifica Structura si Ierarhia
tot nu imi merge am incercat toate metodele posibile.
atunci nu ramane decat sa apelezi la Luky sau Ina . Daca ei nu pot sa te ajute (ceea ce ar fi putin posibil) atunci nu ramane decat sa iti schimbi tema
macelarul, va rog sa postati aici un print screen cu permisiunile unui forum la care spuneti ca vizitatorii nu au acces.
hegedusu, trimiterile catre administratori se fac doar de staff in cazul in care si membrii acestuia sunt depasiti de situatie.
hegedusu, trimiterile catre administratori se fac doar de staff in cazul in care si membrii acestuia sunt depasiti de situatie.
Vizitatorii nu au acces la nici o categorie nu pot sa vada deloc categoriile
macelarul, ati fost atent la ce v-am rugat? Sau ignorati orice mesaj?
Eu nu vad nicio casuta de conectare sau ceva de genul care sa-mi arate ca vizitatorii nu pot vedea forumurile.
Ai adaugat tu niste coduri ca mi se incarca foarte greu, si normal, daca forumurile nu ar fi accesibile vizitatorilor, atunci ar aparea casuta de conectare, ceea ce la tine nu apare. Verifica in PA=>Afisare=>Pagina de start=>Generalitati=>Continutul mesajului daca ai vreun cod sau in template-uri si scoate-l si vezi apoi daca iti esti forumul accesibil
Ultima editare efectuata de catre DarkStar in Mar Apr 05, 2011 9:30 pm, editata de 1 ori
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Nu Imi Apar Categoriile Si Forumurile ! ! !
» Un Administrator mi-a sters toate categoriile/forumurile
» Cum pot rearanja categoriile si forumurile?
» nu imi apar categoriile
» Am sters toate categoriile dar mesajele apar? de ce?
» Un Administrator mi-a sters toate categoriile/forumurile
» Cum pot rearanja categoriile si forumurile?
» nu imi apar categoriile
» Am sters toate categoriile dar mesajele apar? de ce?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum