Cerere Rang-uri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cerere Rang-uri
Rezumarea primului mesaj :
Tipul de imagine: Ranguri
Marimea imaginii (in pixels): Ca si in imaginea de mai jos
Cu sau fara animatie: Fara
Culoarea de fundal: Moderator culoare de fundal as vrea pe aceasta #138F30 , La Asistent as vrea culoare aceasta de fundal #D99023 , La Moderator Jocuri aceasta culoare #39BBCC , La Detinator Server as dori aceasta culoare de fundal #6CC75E .
Imagine/i link/s:
Textul dorit: Am spus mai in sus
Culoare/i font: Pai ca si in modelul de mai sus
Link-ul forumului dumneavoastra: http://ultra-gaming-forum.forumz.ro/
Informatii suplimentare: Bafta | Am uitat uite ce iconite sa adaugati la rangurile pe care le doresc Moderator- Asistent- Moderator Jocuri- Detinator.Server
Dar sa fie asa negre ca si iconita din model sa fie negre
Tipul de imagine: Ranguri
Marimea imaginii (in pixels): Ca si in imaginea de mai jos
Cu sau fara animatie: Fara
Culoarea de fundal: Moderator culoare de fundal as vrea pe aceasta #138F30 , La Asistent as vrea culoare aceasta de fundal #D99023 , La Moderator Jocuri aceasta culoare #39BBCC , La Detinator Server as dori aceasta culoare de fundal #6CC75E .
Imagine/i link/s:
Textul dorit: Am spus mai in sus
Culoare/i font: Pai ca si in modelul de mai sus
Link-ul forumului dumneavoastra: http://ultra-gaming-forum.forumz.ro/
Informatii suplimentare: Bafta | Am uitat uite ce iconite sa adaugati la rangurile pe care le doresc Moderator- Asistent- Moderator Jocuri- Detinator.Server
Dar sa fie asa negre ca si iconita din model sa fie negre
Re: Cerere Rang-uri
Iconita de la administrator mai mica putin de tot iar la text hmm... daca poti sa incerci sa mai bagi efecte poate o sa arate mai fain si scz ca te deranjez dar vreau sa arate frumos rangurile
Si da continua
Si da continua
Ai vazut ca se poate
Dar ai uitat de Membru Forum
Dar ai uitat de Membru Forum
Mersi rezolvat
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum