Cerere rang-uri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cerere rang-uri
Tipul de imagine :rang-uri
Marimea imagini (in pixels) :nu stiu exact
Cu sau fara animatie :fara
Culoarea de fundal :transparent
Imagine/i link/s :
Textul dorit :sa fie rang-urile : Administrators - rosu / Co-Administratori - albastru deschis / Designeri - galben / Global moderators - verde inchis/Moderatori - albastru inchis/Moderatori Sectiune verde deschis
Link pozitionat in continutul imagini :mijloc
Culoare/i font :transparent
Link-ul forumului dumneavoastra : games-arena.wikiforum.ro
Mesaj suplimentar in imagine: nu doresc
Informatii suplimentare:-
Marimea imagini (in pixels) :nu stiu exact
Cu sau fara animatie :fara
Culoarea de fundal :transparent
Imagine/i link/s :
Textul dorit :sa fie rang-urile : Administrators - rosu / Co-Administratori - albastru deschis / Designeri - galben / Global moderators - verde inchis/Moderatori - albastru inchis/Moderatori Sectiune verde deschis
Link pozitionat in continutul imagini :mijloc
Culoare/i font :transparent
Link-ul forumului dumneavoastra : games-arena.wikiforum.ro
Mesaj suplimentar in imagine: nu doresc
Informatii suplimentare:-
Re: Cerere rang-uri
hai mi le termini ?
Nu ii faceti va duce cu presu ce d-zeu ? Are comunitate pe alta platforma. isi face fforumuri doar ca sa ii faceti rang-uri pt acea comunitate.
ps: daca ii faceti puneti si Forumgratuit pe ele )
ps: daca ii faceti puneti si Forumgratuit pe ele )
tgzgaming te striga mata la masa...scz de limbaj dar ma inverveaza ff rau copilu asta
Limbaju prietene ca nu am zis de mamica ta, dar hai sa vb pe mess ) si cu comunitatea ta aia mare :X
Salutare ,
alinvl , după ce că ai un limbaj foarte urât , acel "copil" este mai mare decât tine.
alinvl , după ce că ai un limbaj foarte urât , acel "copil" este mai mare decât tine.
am spus ca imi cer scuze dar sa nu isi bage nasu unde nu`i fierbe oala :@
Prietene daca nu aveai comunitatea (stiu ca nu ai designeri care sa iti faca rank-uri) te'ai gandit sa faCI CERERE AICI. canta la alta masa si dati ochlarii jos :* sa vezi mai bine.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum