Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Adaugare unei sectiuni de "Tutoriale"

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Suneti deacord sa adaugam o sectiune "Tutoriale PhotoShop" la categoria "Servici Active"?

Adaugare unei sectiuni de "Tutoriale" - Pagina 2 Left1125%Adaugare unei sectiuni de "Tutoriale" - Pagina 2 Right11 25% 
[ 4 ]
Adaugare unei sectiuni de "Tutoriale" - Pagina 2 Left1175%Adaugare unei sectiuni de "Tutoriale" - Pagina 2 Right11 75% 
[ 12 ]

Total voturi : 16

Sondaj inchis

Adaugare unei sectiuni de "Tutoriale" - Pagina 2 Empty Adaugare unei sectiuni de "Tutoriale"

Mesaj Scris de Peter Sam Aug 10, 2013 12:31 am

Rezumarea primului mesaj :

Buna Seara Salut! 

Ce ziceti ca "ForumGratuit" sa adauge o sectiune noua , cu "Tutoriale PhotoShop" la categorie "Servici Active" eu cred ca ar chiar frumos si ati avea mai multi membri si ati putea si ajuta membri in domeniul photoshop , designeri defapt sai ajute si sai invete chesti noi. Eu cred ca ar foarte frumos aceasta chestie var aduce cred eu mai multi membri deoarece se stie ca designeri "ForumGratuit" sunt foarte priceputi si ar fi toti foarte interesanti sa invete de la ei. Exclamare 

Sper sa fiti deacord daca nu "Da nui bai" king 

Peter

Peter
Membru activ

Varsta : 25
Localizare : Bihor
Data înscrierii : 29/07/2013
Mulțumiri : 0
Internet Explorer punBB

http://lolgames.forumer.ro/
Peter a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Adaugare unei sectiuni de "Tutoriale" - Pagina 2 Empty Re: Adaugare unei sectiuni de "Tutoriale"

Mesaj Scris de Omu Mar Sept 03, 2013 6:34 pm

In primul rand sa intelegeti ca acest forum este destinat oferirii de suport utilizatorilor ce folosesc aceasta platforma, deci nu cred ca ar avea rost si necesitate o astfel de sectiune deoarece nu are nicio legatura suportul cu design-ul.
Sugestie respinsa.

Puteti vizita sectiunea de Provomari forumuri - sint destule forumuri inscrise unde gasiti astfel de tutoriale.
Omu

Omu
Membru onorific
Membru onorific

Varsta : 28
Data înscrierii : 04/11/2010
Mulțumiri : 154
Google Chrome punBB

http://techtitans.forumer.ro/
Omu a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum