Adaugare unei sectiuni de "Tutoriale"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Suneti deacord sa adaugam o sectiune "Tutoriale PhotoShop" la categoria "Servici Active"?
Adaugare unei sectiuni de "Tutoriale"
Rezumarea primului mesaj :
Buna Seara
Ce ziceti ca "ForumGratuit" sa adauge o sectiune noua , cu "Tutoriale PhotoShop" la categorie "Servici Active" eu cred ca ar chiar frumos si ati avea mai multi membri si ati putea si ajuta membri in domeniul photoshop , designeri defapt sai ajute si sai invete chesti noi. Eu cred ca ar foarte frumos aceasta chestie var aduce cred eu mai multi membri deoarece se stie ca designeri "ForumGratuit" sunt foarte priceputi si ar fi toti foarte interesanti sa invete de la ei.
Sper sa fiti deacord daca nu "Da nui bai"
Buna Seara
Ce ziceti ca "ForumGratuit" sa adauge o sectiune noua , cu "Tutoriale PhotoShop" la categorie "Servici Active" eu cred ca ar chiar frumos si ati avea mai multi membri si ati putea si ajuta membri in domeniul photoshop , designeri defapt sai ajute si sai invete chesti noi. Eu cred ca ar foarte frumos aceasta chestie var aduce cred eu mai multi membri deoarece se stie ca designeri "ForumGratuit" sunt foarte priceputi si ar fi toti foarte interesanti sa invete de la ei.
Sper sa fiti deacord daca nu "Da nui bai"
Re: Adaugare unei sectiuni de "Tutoriale"
Sugestie respinsa.In primul rand sa intelegeti ca acest forum este destinat oferirii de suport utilizatorilor ce folosesc aceasta platforma, deci nu cred ca ar avea rost si necesitate o astfel de sectiune deoarece nu are nicio legatura suportul cu design-ul.
Puteti vizita sectiunea de Provomari forumuri - sint destule forumuri inscrise unde gasiti astfel de tutoriale.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Sugestii adaugare tutoriale
» Sugestie adaugare sectiune Propuneri tutoriale
» Fuziune a doua sectiuni de suport si crearea unei noi sectiuni pentru coduri
» Adaugarea unei sectiuni pentru coduri
» In anumite sectiuni sa nu se poata posta reclame
» Sugestie adaugare sectiune Propuneri tutoriale
» Fuziune a doua sectiuni de suport si crearea unei noi sectiuni pentru coduri
» Adaugarea unei sectiuni pentru coduri
» In anumite sectiuni sa nu se poata posta reclame
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum