Cum pot sa adaug notitele utilizatorului?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pot sa adaug notitele utilizatorului?
Salut !
Am o intrebare in legatura cu forumul: Cum pot sa adaug notitele la profilul utilizatorului? am observat pe unele forumuri dar care nu apartin de forumgratuit ca la profilul utilizatorului apareau notitele utilizatorului iar acolo ii puteai lasa, de exemplu daca a primit un avertisment etc.
Cum pot sa adaug si eu asa ceva pe un forum care apartine de forumgratuit.ro?
Multumesc.
Am o intrebare in legatura cu forumul: Cum pot sa adaug notitele la profilul utilizatorului? am observat pe unele forumuri dar care nu apartin de forumgratuit ca la profilul utilizatorului apareau notitele utilizatorului iar acolo ii puteai lasa, de exemplu daca a primit un avertisment etc.
Cum pot sa adaug si eu asa ceva pe un forum care apartine de forumgratuit.ro?
Multumesc.
Ultima editare efectuata de catre Pein. in Vin Aug 02, 2013 5:08 pm, editata de 1 ori
Re: Cum pot sa adaug notitele utilizatorului?
Salut,
Pentru a realiza acel sistem de notite, puteti crea o rubrica la Profilurile utilizatorilor, folosind Panoul de administrare. Vizitati Panoul de administrare => Utilizatori & Grupuri => Profiluri si adaugati un nou profil apasand pe butonul acesta , selectati Campul text, tipul de afisaj selectati ca fiind Text, banuiesc ca doriti sa se afiseze doar membrilor, daca da selectati Membri, iar dupa acesti pasi realizati, intrati in profilul utilizatorului respectiv, apasati butonul pentru a adauga textul respectiv in casuta, iar apoi dupa ce ati introdus textul validati prin acest buton .
Pentru a realiza acel sistem de notite, puteti crea o rubrica la Profilurile utilizatorilor, folosind Panoul de administrare. Vizitati Panoul de administrare => Utilizatori & Grupuri => Profiluri si adaugati un nou profil apasand pe butonul acesta , selectati Campul text, tipul de afisaj selectati ca fiind Text, banuiesc ca doriti sa se afiseze doar membrilor, daca da selectati Membri, iar dupa acesti pasi realizati, intrati in profilul utilizatorului respectiv, apasati butonul pentru a adauga textul respectiv in casuta, iar apoi dupa ce ati introdus textul validati prin acest buton .
Kenan a scris: Salut,
Multumesc , am rezolvat.
Cu placere. O zi buna !
Buna ziua,
Kenan, cred ca era mai simplu sa indrumati autorul sa citeasca acest tutorial:
https://help.forumgratuit.ro/t6379-creare-profil-personalizatbara-warn
Kenan, cred ca era mai simplu sa indrumati autorul sa citeasca acest tutorial:
https://help.forumgratuit.ro/t6379-creare-profil-personalizatbara-warn
Subiecte similare
» Cum adaug profilul utilizatorului la portal
» Cerere parola utilizatorului cand ii adaug un rank
» cum pot afla Ip utilizatorului
» Cum modific PROFILUL UTILIZATORULUI?
» Cum sa fac o semnatura cu numele utilizatorului ?
» Cerere parola utilizatorului cand ii adaug un rank
» cum pot afla Ip utilizatorului
» Cum modific PROFILUL UTILIZATORULUI?
» Cum sa fac o semnatura cu numele utilizatorului ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum