Creare profil personalizat:Bara warn
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Creare profil personalizat:Bara warn
Creare profil personalizat:Bara warn |
Creare profil personalizat:Bara warn. Bună tuturor!Am văzut ca au început să apară întrebări despre cum se creează o bară warn cu noile actualizări, aşa că m-am gîndit să creez un tutorial pentru a vă explica mai bine. Pentru început mergem în: PA=>Utilizatori&Grupuri. Selectăm apoi Profiluri Avem următoarea listă de cîmpuri, din care selectăm + pentru creerea unui nou profil personalizat. După aceea faceţi setările ca în imaginea de mai jos: Tip:O listă de imagini. Nume:Puteţi sa daţi orice nume doriţi, eu am ales Bara warn. Descriere:O scurtă descriere care va apărea sub bară, eu am ales Bara warn. URL icon:Acest spaţiu lasaţi-l liber. Obligatoriu la înscriere?:Depinde de preferinţele fiecăruia, eu am setat Nu. Afişare:Bifaţi profil şi mesaje. Tip de afişaj:Icon + Text. Cine poate modifica valoarea conţinutului?:În acest cîmp alegeţi cine poate modifica bara warn, eu am ales Moderatori. Afişează acest cîmp pentru utilizatorii care au cel puţin statutul:Membrii. Separator:Aici setaţi ce doriţi, eu am ales Nici una. În jos la O listă de imagini, selectaţi + pentru a adăuga link-urile directe ale bărilor. Selectaţi + de cîte ori aveţi nevoie sa introduceţi un nou link direct, eu am avut nevoie de 4.După aceea apasaţi Înregistrare. Link-urile directe sunt:
Bifati "Valoare de origine" linga bara de warn pentru 100% respectarea regulilor, pentru ca aceasta sa apara implicit in profilul utilizatorilor, fara sa mai fie nevoie sa o adaugati dumneavoastra pentru fiecare dintre ei. Rezultatul în profil: |
Tutorial realizat de Lizzard, actualizat de catre Petronel Numai bine, Echipa Forumgratuit |
Lizzard- Vizitator
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum