Adaugare BUTON in meniu [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Adaugare BUTON in meniu [R]
Asi dori sa stiu si eu cum adaug un buton in meniul de sus adik.. Inregistrare/Conecatare/Index/Mesage..eu vreu sa mai adaug un buton si cand dau click pe el sa imi deschida o fereastra noua!
Re: Adaugare BUTON in meniu [R]
https://help.forumgratuit.ro/tutoriale-f6/ascunderea-adaugarea-schimbarea-butoanelor-textelor-din-meniu-r-t3154.htm
Nu degeaba avem sectiunea tutoriale.
Nu degeaba avem sectiunea tutoriale.
Vizitato- Vizitator
am urmat acest tutorial..si e foarte Bun dar..mar mai interesa cum fac sa mi se deschida intr-o fereastra noua?
Asta cred ca depinde de browser-ul pe care il folosesti.De exemplu eu cu Internet Explorer 7, cand apas pe "Creeaza un forum gratuit" mi se deschide o noua fereastra, dar cand folosesc Google Chrome mi se deschide o fila in aceeasi fereastra.
Vizitato- Vizitator
nu intelegi.....eu vreu sa creez un buton Parteneri si cand dau click pe el sa mi sa deschida o fereastra cu Parteneri de pe forum ! ceva de genul
Ultima editare efectuata de catre *CoCo* in Mier Dec 24, 2008 3:51 pm, editata de 1 ori
Foloseste acest cod pentru link:
- Cod:
<a href="LINK PAGINA" target="_blank">TEXT BUTON</a>
daca s a rezolvat sterge poza aia ca se vede ip ul fi si u mai atent
bafta
*** mesaj editat de ezlidor: eliminare culoare
bafta
*** mesaj editat de ezlidor: eliminare culoare
*** Culorile si bold-ul sunt rezervate moderarii. Va rugam evitati folosirea lor - 1
EDIT 1960:
Deoarece acest topic este rezolvat, va fi marcat ca rezolvat şi închis
Sunt împotriva postărilor inutile, aşa că acest mesaj , îl voi adăuga întotdeauna în ultimul post al topicului.
EDIT 1960:
Deoarece acest topic este rezolvat, va fi marcat ca rezolvat şi închis
Sunt împotriva postărilor inutile, aşa că acest mesaj , îl voi adăuga întotdeauna în ultimul post al topicului.
Subiecte similare
» Adaugare buton Enter/Intra [Edit Ezlidor][R]
» Adaugare Buton Raspuns
» Adaugare script buton offline
» Adaugare opacitate hover meniu
» Cum pot sterge un buton din meniu [R]
» Adaugare Buton Raspuns
» Adaugare script buton offline
» Adaugare opacitate hover meniu
» Cum pot sterge un buton din meniu [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum