Exportare tema in totalitate
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 3 din 3 • Distribuiţi
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Sunteti de acord ca atunci cand exportati tema sa fie cu tot cu templateuri si javascript ?
Exportare tema in totalitate
Rezumarea primului mesaj :
Salut ,
M-am gandit de mult la aceasta propunere si mi se pare destul de interesanta. Multi dintre noi ne cream un folder in calculator cu tema de pe forumul nostru, in caz de orice! Este destul de obositor sa copiem fiecare cod javascript, fiecare template in parte.. deci ma gandesc ca ar fi destul de util daca odata cu tema (care contine css si imagini) sa se exporte si templateurile si codurile Javascript.
Salut ,
M-am gandit de mult la aceasta propunere si mi se pare destul de interesanta. Multi dintre noi ne cream un folder in calculator cu tema de pe forumul nostru, in caz de orice! Este destul de obositor sa copiem fiecare cod javascript, fiecare template in parte.. deci ma gandesc ca ar fi destul de util daca odata cu tema (care contine css si imagini) sa se exporte si templateurile si codurile Javascript.
Vizitator- Vizitator
FactoryDesign- Membru Forumgratuit
Varsta : 29
Data înscrierii : 29/01/2014
Mulțumiri : 0
sall
ma poti ajuta si pe mine sa pun serverul de counter strike?
Re: Exportare tema in totalitate
cosarca1, va rog sa expuneti problema dumneavoastra in sectiunea de suport, aici se discuta despre propuneri de imbunatatire a forumurilor dumneavoastra.
Multumesc!
Multumesc!
Am votat "DA" pentru aceasta propunere.
Usureaza munca administratorilor .
Usureaza munca administratorilor .
da dar eu nu inteleg de ce unele persoane can aude de persoane bolnave de sa feresc ca doar si ei tot oameni sunt ca si noi
anamaria_anamaria24@yahoo a scris:da dar eu nu inteleg de ce unele persoane can aude de persoane bolnave de sa feresc ca doar si ei tot oameni sunt ca si noi
Scuzati-ma dar aici este vorba despre alceva... Nu vreau sa par un om fara "inima" dar....
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Dezactiveaza in totalitate click dreapta:
» Tema Hitskin: eXtreamGFX # Blue - Tema neagra
» Tema
» Temă IPB.
» tema ipb
» Tema Hitskin: eXtreamGFX # Blue - Tema neagra
» Tema
» Temă IPB.
» tema ipb
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum