Exportare tema in totalitate
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Sunteti de acord ca atunci cand exportati tema sa fie cu tot cu templateuri si javascript ?
Exportare tema in totalitate
Rezumarea primului mesaj :
Salut ,
M-am gandit de mult la aceasta propunere si mi se pare destul de interesanta. Multi dintre noi ne cream un folder in calculator cu tema de pe forumul nostru, in caz de orice! Este destul de obositor sa copiem fiecare cod javascript, fiecare template in parte.. deci ma gandesc ca ar fi destul de util daca odata cu tema (care contine css si imagini) sa se exporte si templateurile si codurile Javascript.
Salut ,
M-am gandit de mult la aceasta propunere si mi se pare destul de interesanta. Multi dintre noi ne cream un folder in calculator cu tema de pe forumul nostru, in caz de orice! Este destul de obositor sa copiem fiecare cod javascript, fiecare template in parte.. deci ma gandesc ca ar fi destul de util daca odata cu tema (care contine css si imagini) sa se exporte si templateurile si codurile Javascript.
Vizitator- Vizitator
Re: Exportare tema in totalitate
Votez da !
Votez da
Ne-ar usura munca si am putea face back-up mai des la temele noastre. Votez da...
Cel putin modificarile din template-uri, deoarece JavaScripturile sint usor de gestionat si totodata sint mai greu de inteles si de folosit de catre incepatori.
Si votul meu este tot da.
Si votul meu este tot da.
Si eu votez da.
Ar fi foarte eficient. Clar vot DA
Am votat da,acesta este un motiv pentru care nu am urcat de multa vreme o tema pe hitskin,imi place la nebunie sa creez si sa modific teme phpbb2 si punbb dar ele nu pot fi urcate pe hitskin.Pe de alta parte mi-as dori ca invision sa fie si ea cu template-uri,asta o sa edem pe viitor.
Felicitari Help.ForumGratuit.Ro sunteti un forum de milioane.
Felicitari Help.ForumGratuit.Ro sunteti un forum de milioane.
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Dezactiveaza in totalitate click dreapta:
» Tema Hitskin: eXtreamGFX # Blue - Tema neagra
» Tema
» tema
» Tema gen ipb
» Tema Hitskin: eXtreamGFX # Blue - Tema neagra
» Tema
» tema
» Tema gen ipb
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum