Greseala din CSS sa fie aratata
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 3 din 3 • Distribuiţi
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Doriti aratarea erorii din CSS , pentru a fi identificata mai usor?
Greseala din CSS sa fie aratata
Rezumarea primului mesaj :
,
Salut.Sugestia mea , este de a se arata greseala din CSS , pentru a sti ce sa modificam.
Ceea ce vreau sa spun , ca eu am primit de cateva ori eroarea :
Ar fi bine sa ne arate unde a detectat eroarea "X" , fara sa irosim mai mult timp decat ar trebui , deoarece in acel timp poti sa continui personalizarea forumului sau orice altceva.
Nu vreau sa-mi sariti in cap ca "mi-ar fi lene" , dar in timpul in care caut eroarea , pot face cu totul si cu totul altceva..
Spre exemplu , am vrut sa adaug un cod de 55 de randuri si am primit eroarea asta..Acum trebuie sa iau rand cu rand pana gasesc respectiva eroare si poate nu e doar una , ci doua sau mai multe..
,
Salut.Sugestia mea , este de a se arata greseala din CSS , pentru a sti ce sa modificam.
Ceea ce vreau sa spun , ca eu am primit de cateva ori eroarea :
- Cod:
Eroare detectata
Am calculat un numar diferit de "{" si de "}". Aceasta inseamna ca CSS-ul risca sa nu fie valabil si nu va fi afisat corect pe forumul dvs.
Va recomandam sa recititi codul.
Ar fi bine sa ne arate unde a detectat eroarea "X" , fara sa irosim mai mult timp decat ar trebui , deoarece in acel timp poti sa continui personalizarea forumului sau orice altceva.
Nu vreau sa-mi sariti in cap ca "mi-ar fi lene" , dar in timpul in care caut eroarea , pot face cu totul si cu totul altceva..
Spre exemplu , am vrut sa adaug un cod de 55 de randuri si am primit eroarea asta..Acum trebuie sa iau rand cu rand pana gasesc respectiva eroare si poate nu e doar una , ci doua sau mai multe..
Re: Greseala din CSS sa fie aratata
Votez da ar fi o idee foarte buna
Daca ai scrie tu codurile css cu siguranta nu ar exista probleme si nu ar aparea nici o eroare, insa in momentul in care dai copy + paste de pe alte site-uri din surse sau exemple, cu siguranta pot aparea mici erori de copiere. Daca tii mortis sa nu folosesti notepad++ atunci iti dau eu pasii corecti de scriere a unui cod css:
1. Tastezi clasa
Si cine voteaza Da cu siguranta nu are habar de design sau coduri, iar realizarea unei teme va fi posibila pt el doar prin copy + paste.
1. Tastezi clasa
- Cod:
.body
- Cod:
.body {
}
- Cod:
.body {
displey: block;
border: 1px solid #OOO;
background-color: transparent;
color: #f00;
}
Si cine voteaza Da cu siguranta nu are habar de design sau coduri, iar realizarea unei teme va fi posibila pt el doar prin copy + paste.
Zic PRO !
Votez nu.
Recitirea tuturor codurilor nu este munca grea, numai din greseli se poate invata. Nu isi are rostul aceasta propunere (parerea mea).....
Recitirea tuturor codurilor nu este munca grea, numai din greseli se poate invata. Nu isi are rostul aceasta propunere (parerea mea).....
Deoarece crearea codurilor CSS pentru personalizarea forumurilor nu este sarcina Forumgratuit, desi noi va stam la dispozitie cu informatiile necesare pentru scrierea acestor coduri, sugestia dumneavoastra nu isi are rostul. CSS-ul a fost recent ordonat fata de cum arata inainte, aveti si o functie de cautare in interiorul lui, acum este practic imposibil sa nu puteti observa o scapare intr-un cod, cita vreme scrieti acest cod ordonat pe rinduri conform regulilor redactarii unui cod CSS.
Petnru verificarea codurilor preluate din alte surse, in afara descarcarii unui program, aveti si un instrument online, pe care il puteati gasi in lista noastra de link-uri utile: http://www.w3.org/QA/Tools/
Sint convisa ca mai exista si altele.
Trebuie sa intelegeti ca sinteti singurii responsabili pentru scrierea diverselor coduri pe care le adaugati in forumurile dumneavoastra, de aceea trebuie sa fiti si atenti cind scrieti aceste coduri. Forumgratuit se preocupa sa va puna la dispozitie posibilitatea de a adauga diverse coduri pentru personalizarea forumurilor, insa este rindul dumneavoastra sa invatati aceste limbaje pentru a le putea folosi corect.
Noi v-am pus la dispozitie citeva "scoli online" in lista de link-uri utile, dumneavaostra trebuie sa le folositi.
Votul meu este negativ. Totusi, nu voi inchide aceasta sugestie, cine stie, poate vreodata tehnicienii vor decide ca se plictisesc si vor implementa aceasta propunere
Petnru verificarea codurilor preluate din alte surse, in afara descarcarii unui program, aveti si un instrument online, pe care il puteati gasi in lista noastra de link-uri utile: http://www.w3.org/QA/Tools/
Sint convisa ca mai exista si altele.
Trebuie sa intelegeti ca sinteti singurii responsabili pentru scrierea diverselor coduri pe care le adaugati in forumurile dumneavoastra, de aceea trebuie sa fiti si atenti cind scrieti aceste coduri. Forumgratuit se preocupa sa va puna la dispozitie posibilitatea de a adauga diverse coduri pentru personalizarea forumurilor, insa este rindul dumneavoastra sa invatati aceste limbaje pentru a le putea folosi corect.
Noi v-am pus la dispozitie citeva "scoli online" in lista de link-uri utile, dumneavaostra trebuie sa le folositi.
Votul meu este negativ. Totusi, nu voi inchide aceasta sugestie, cine stie, poate vreodata tehnicienii vor decide ca se plictisesc si vor implementa aceasta propunere
eu sunt deacord
Sunt "DA" pentru aceasta propunere. Ar fi extrem de folositor sa putem vedea exact locul greselii. Totusi, nu cred ca se va implementa. Deja forumgratuit ofera foarte mult pentru o platforma gratuita...
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Greseala la o pagina HTML
» Am sters din greseala index_body
» Am sters din greseala o parte din index_body
» Am sters din greseala butonul Panou de administrare
» Am sters un subforum din greseala , cum il readuc inapoi?
» Am sters din greseala index_body
» Am sters din greseala o parte din index_body
» Am sters din greseala butonul Panou de administrare
» Am sters un subforum din greseala , cum il readuc inapoi?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum