Greseala din CSS sa fie aratata
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Doriti aratarea erorii din CSS , pentru a fi identificata mai usor?
Greseala din CSS sa fie aratata
Rezumarea primului mesaj :
,
Salut.Sugestia mea , este de a se arata greseala din CSS , pentru a sti ce sa modificam.
Ceea ce vreau sa spun , ca eu am primit de cateva ori eroarea :
Ar fi bine sa ne arate unde a detectat eroarea "X" , fara sa irosim mai mult timp decat ar trebui , deoarece in acel timp poti sa continui personalizarea forumului sau orice altceva.
Nu vreau sa-mi sariti in cap ca "mi-ar fi lene" , dar in timpul in care caut eroarea , pot face cu totul si cu totul altceva..
Spre exemplu , am vrut sa adaug un cod de 55 de randuri si am primit eroarea asta..Acum trebuie sa iau rand cu rand pana gasesc respectiva eroare si poate nu e doar una , ci doua sau mai multe..
,
Salut.Sugestia mea , este de a se arata greseala din CSS , pentru a sti ce sa modificam.
Ceea ce vreau sa spun , ca eu am primit de cateva ori eroarea :
- Cod:
Eroare detectata
Am calculat un numar diferit de "{" si de "}". Aceasta inseamna ca CSS-ul risca sa nu fie valabil si nu va fi afisat corect pe forumul dvs.
Va recomandam sa recititi codul.
Ar fi bine sa ne arate unde a detectat eroarea "X" , fara sa irosim mai mult timp decat ar trebui , deoarece in acel timp poti sa continui personalizarea forumului sau orice altceva.
Nu vreau sa-mi sariti in cap ca "mi-ar fi lene" , dar in timpul in care caut eroarea , pot face cu totul si cu totul altceva..
Spre exemplu , am vrut sa adaug un cod de 55 de randuri si am primit eroarea asta..Acum trebuie sa iau rand cu rand pana gasesc respectiva eroare si poate nu e doar una , ci doua sau mai multe..
Re: Greseala din CSS sa fie aratata
PixX a scris:Se pare ca "scorul" este unul bun:
15 - 4!
Da scorul este bun deoarece si propunerea este buna
De multe ori cand "scap" o , sau o }/{ imi apare ca am gresit ceva..si poate stau cu zecile de minute sa gasesc greseala
Ce bine ar fi daca s-ar gasi o solutie .. Cat de mica sa ne ajute la gasirea greselii.
Sunt de acord sa se bage ar fi mult mai usor pentru noi sa vedem unde ar fi greseala in toata pagina CSS ...
Parerea mea este ca sunt diferite programe speciale pentru aceste coduri, cum este si notepad++.
Aceasta propunere este fara rost, pentru ca daca stai sa scrii fiecare cod iti zic eu ca nu uiti nici o "}" sau ;
Votul meu este nu.
Aceasta propunere este fara rost, pentru ca daca stai sa scrii fiecare cod iti zic eu ca nu uiti nici o "}" sau ;
Votul meu este nu.
Cum am spus si o repet.. Poate ca nu toti vrem sa descarcam programe pentru o greseala.
Desigur , "fara rost"..
Desigur , "fara rost"..
Este un moft, incearca notepad ++ si sa vezi ca nu vei mai avea probleme. Deci categoric NU
Desigur , un "moft".. Ati citit macar ceea ce am scris eu (de nu stiu cate ori) incercand sa va explic cum sta treaba cu "Notepad ++" ?Alecsino15 a scris:Este un moft, incearca notepad ++ si sa vezi ca nu vei mai avea probleme. Deci categoric NU
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Greseala la o pagina HTML
» Am sters din greseala index_body
» Am sters din greseala o parte din index_body
» Am sters din greseala butonul Panou de administrare
» Am sters un subforum din greseala , cum il readuc inapoi?
» Am sters din greseala index_body
» Am sters din greseala o parte din index_body
» Am sters din greseala butonul Panou de administrare
» Am sters un subforum din greseala , cum il readuc inapoi?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum