Chat in forum.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Chat in forum.
Rezumarea primului mesaj :
Vin cu propunerea sa activati chatul pe support, poate asa cei care simt nevoia de a se descarca , o vor face acolo, si forumul va ramine pentru adevaratul scop : intrebari si raspunsuri legate de forumul fiecaruia.
Vin cu propunerea sa activati chatul pe support, poate asa cei care simt nevoia de a se descarca , o vor face acolo, si forumul va ramine pentru adevaratul scop : intrebari si raspunsuri legate de forumul fiecaruia.
Ultima editare efectuata de catre 1960 in Joi Sept 18, 2008 8:01 am, editata de 2 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Chat in forum.
si mie imi place idea dar treaba e ca daca cineva injura sau face reclama la forum sa primeasca ban automat sau lexa sa faca cativa moderatori numai pentru chatbox asta as vrea moderatori numai pentru chatbox
stiu am vazut dar nu stiu prea bine engleza deci nu stiu sa raspund.as vrea daca se poate sa fie adaugat ie mi-ar place.mai bine ati pune un sondaj sa vedem cine vrea
Exista Discutii Generale , nu cred ca avem nevoie si in rest ca cei de mai sus!
mie mi se pare chiar foarte buna idea cu chat in forum,deoarece unii poate vor sa discute si intre ei,sa isi spuna parerile,pe chat poti sa vorbesti putin ami deschis decat intr-un topic,mi se pare buna ideea dar cum au zis mai multi daca o puneti in aplicare trebuie sa aibe cineva grija si de el.
puneti un sondaj
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» cum pun chat pe forum
» Cum pun un chat pe forum? [R]
» Cum pun chat pe forum ?
» Cum adaug chat pe forum?
» cum pot pune chat pe forum [R]
» Cum pun un chat pe forum? [R]
» Cum pun chat pe forum ?
» Cum adaug chat pe forum?
» cum pot pune chat pe forum [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum