Chat in forum.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Chat in forum.
Vin cu propunerea sa activati chatul pe support, poate asa cei care simt nevoia de a se descarca , o vor face acolo, si forumul va ramine pentru adevaratul scop : intrebari si raspunsuri legate de forumul fiecaruia.
Ultima editare efectuata de catre 1960 in Joi Sept 18, 2008 8:01 am, editata de 2 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Chat in forum.
Nu cred ca este o idee prea buna din moment ce s-a facut acest lucru si pe forumul de suport englez in urma cu ceva timp si toata lumea ori isi facea reclama la forum pe chat box ori punea intrebari, dar unele intrebari erau puse de cate 10 ori fiindca membri nu se uitau in arhiva asa ca raspunsurile trebuiau date de 10 ori si acest lucru nu ajuta pe nimeni. Cred ca este mai bine sa se foloseasca forumul pentru ca acesta este scopul pentru carea fost facut:Intrebari si raspunsuri, dar daca un membru nou pune o intrebare care a mai fost raspunsa deja poate folosi optiunea "Cautare" dar daca va fi activat chat box-ul atunci nu mai poate fi cautat raspunsul.
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Aici e problema, majoritatea nu fac altceva decit sa se inscrie si intra direct in forum fara sa citeasca nimic despre cum trebuie sa te comporti aici, probabil nici nu vad ca exista optiune de cautare ( search, pentru cei ce nu cunosc termenul in limba materna ).
M-am inscris, si acum zburd vesel de colo, colo, sa stie toti ca am intrat eu pe forum.
Sugestia am facut-o crezind ca asa vor inceta cu posturile fara legatura cu forumul.
Ai dreptate , nu este o idee buna, dar ce facem in continuare ?
Eu urmaresc aproape toate subiectele, si observ ca se continua cu posturile fara titlu, gresit puse, cu cereri de mozi si useri pentru forumurile personale.
Nu inteleg ce fel de limba se vorbeste/scrie in acest forum , si in general pe orice forum ?
Le recomand celor care nu au habar de ce inseamna un forum , sa caute unul cu citeva sute de useri, sa se inscrie acolo, sa posteze cum fac aici, si sa vada consecintele.
Iar dupa ce primesc aceasta educatie fortata, si au inteles cum sta treaba cu un forum, pot sa-si faca forumuri , cite vor, cite unul pe fiecare platforma free de pe net.
M-am inscris, si acum zburd vesel de colo, colo, sa stie toti ca am intrat eu pe forum.
Sugestia am facut-o crezind ca asa vor inceta cu posturile fara legatura cu forumul.
Ai dreptate , nu este o idee buna, dar ce facem in continuare ?
Eu urmaresc aproape toate subiectele, si observ ca se continua cu posturile fara titlu, gresit puse, cu cereri de mozi si useri pentru forumurile personale.
Nu inteleg ce fel de limba se vorbeste/scrie in acest forum , si in general pe orice forum ?
Le recomand celor care nu au habar de ce inseamna un forum , sa caute unul cu citeva sute de useri, sa se inscrie acolo, sa posteze cum fac aici, si sa vada consecintele.
Iar dupa ce primesc aceasta educatie fortata, si au inteles cum sta treaba cu un forum, pot sa-si faca forumuri , cite vor, cite unul pe fiecare platforma free de pe net.
Vizitato- Vizitator
Nu putem face nimic fiindca problema asta(cu topicuri fara titlu corect etc.) apar si pe forumul englez iar cand apar folosim mesaje pentru asta in care le spunem celor care au postat sa schimbe titlul sau nu vor primi ajutor la problema lor.Iar la 3 topicuri deschise fara titlu explicit de catre acelasi membru, acel membru primeste warn.
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
e buna propunerea cu chat pe forum pentru ca .... exista comenzile /ban /clear sau cum si cureti daca a injurat si ii dai ban ... daca face reclama iar /ban si il scoti in 2-3 zile ... deci eu zic ca e buna ideea ! mai dati cativa moderatori prin forum care sa stea mai mult pe forum sa vada ce scriu astia in chat si ati rezolvat problema
e buna ideea ... dar ar trebuii sa se puna si cateva limitatoare (daca se poate). ca de ex: daca faci reclama esti banat automat pe chat ... la 5 astfel de banuri ... ban permanent pe forum.
bafta
bafta
1960 stii luky are dreptate .... toti o sa inceapa sa isi faca reclama la forum sau ... ideea ar fi buna dar nu si in cazu acestui forum ... !
da, chiar mi-am dat seama ca propunerea mea este gresita.
pentru a avea un chat trebuie in primul rind sa stii sa te comporti intr-un forum.
nu fac referire la tine, ci la comportamentul nostru, al tuturor, în general.
c'est la vie !
pentru a avea un chat trebuie in primul rind sa stii sa te comporti intr-un forum.
nu fac referire la tine, ci la comportamentul nostru, al tuturor, în general.
c'est la vie !
Vizitato- Vizitator
Mie mi se pare o idee foarte buna cea cu un chat pe acest forum. Acolo sa fie discutii generale, intre membri, iar forumul sa ramana pentru intrebari si nelamuriri. Si daca se face reclama ce ? Daca si-o iau toti in cap si nu posteaza altceva decat reclama, atunci sa fie inchis, dar eu zic ca merita incercat.
ar fi o idee buna dar dc mai trebuie chat cand avem chatbox-ul!Si ala e un fel de chat
propunerea de aici este STRICT legata de forumul de support ( vezi sectiunea postarii ) , fara nici o legatura cu forumurile personale.
Vizitato- Vizitator
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» cum pun chat pe forum
» Cum pun un chat pe forum? [R]
» Cum pun chat pe forum ?
» Cum adaug chat pe forum?
» cum pot pune chat pe forum [R]
» Cum pun un chat pe forum? [R]
» Cum pun chat pe forum ?
» Cum adaug chat pe forum?
» cum pot pune chat pe forum [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum