Unde as mai putea gasi un forum RPG activ
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Unde as mai putea gasi un forum RPG activ
Rezumarea primului mesaj :
Unde as mai putea gasi si eu un forum RPG activ? De ce or fi murit forumurile RPG? Si ma refer la forumurile acelea in care iti faceai un personaj si jucai rolul lui interactionand cu personajele altor useri. Nu ma refer la cele despre jocuri pe calculator MMORPG intitulate gresit RPG.
Unde as mai putea gasi si eu un forum RPG activ? De ce or fi murit forumurile RPG? Si ma refer la forumurile acelea in care iti faceai un personaj si jucai rolul lui interactionand cu personajele altor useri. Nu ma refer la cele despre jocuri pe calculator MMORPG intitulate gresit RPG.
Re: Unde as mai putea gasi un forum RPG activ
În zilele noastre nu mai sunt oameni interesaţi de RPG , cele mai bune le găseşti la englezi , mai ales că au multe cu jocuri gen Yu Gi Oh ! ,platforme de gaming şi au şi zonă pentru RPG , am eu unu care este mai activ ca forumul de suport român dacă e îmi trimiţi PM şi îţi dau link.
Cele mai bune sunt la nemti . Dar trebuie sa stapanesti si putin limba !Thisto a scris:În zilele noastre nu mai sunt oameni interesaţi de RPG , cele mai bune le găseşti la englezi , mai ales că au multe cu jocuri gen Yu Gi Oh ! ,platforme de gaming şi au şi zonă pentru RPG , am eu unu care este mai activ ca forumul de suport român dacă e îmi trimiţi PM şi îţi dau link.
De curând m-am apucat eu de un RPG chiar în română , m-am gândit că ar fi foarte ok dacă ar exista şi RPG-uri la noi , cât de curând o să vin şi cu promovarea.
Shut Up- Membru Forumgratuit
Varsta : 28
Localizare : Pe ForumGratuit
Data înscrierii : 11/07/2011
Mulțumiri : 1
Alege din ce au zis colegii de mai sus.
AlyyN- Membru Forumgratuit
Varsta : 26
Data înscrierii : 05/10/2013
Mulțumiri : 0
Pagina 2 din 2 • 1, 2