Unde as mai putea gasi un forum RPG activ
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Unde as mai putea gasi un forum RPG activ
Unde as mai putea gasi si eu un forum RPG activ? De ce or fi murit forumurile RPG? Si ma refer la forumurile acelea in care iti faceai un personaj si jucai rolul lui interactionand cu personajele altor useri. Nu ma refer la cele despre jocuri pe calculator MMORPG intitulate gresit RPG.
Re: Unde as mai putea gasi un forum RPG activ
Ma io v-am cerut una si voi mi-ati dat alta. V-am spus NU vreau jocuri MMORPG gen fifa, CS, si alte PANARAME sau forUmuri despre aceste PANARAME. Vreau forumuri RPG anime, fantasy, etc. Forumuri in care iti faci un personaj si il joci prin intermediul postarilor. Sau voi nu stiti ce e aia forum rpg?
Tu
Habar n-ai
Ce-i ala
MMORPG
De ce nu folosesti google? Cred ca ai auzit de el.
Habar n-ai
Ce-i ala
MMORPG
De ce nu folosesti google? Cred ca ai auzit de el.
Eu stiu doar ca nu vreau joc RPG ci vreau forum RPG. Mi se pare ca voi confundati si nu stiti ce cer eu.
Nu stiu daca e bine ce spun eu , dar era un forum care era despre RPG(role playing games)[joc de rol] , dar s-a mutat pe o alta platforma si forumul a fost abandonat..Alethia a scris:Eu stiu doar ca nu vreau joc RPG ci vreau forum RPG. Mi se pare ca voi confundati si nu stiti ce cer eu.
Nu cred ca mai exista forumuri RPG 100 % , dar unele forumuri mai au sectiuni pentru RP..Ar cam trebui sa creeze cineva un forum dedicat asa ceva , deoarece mie mi se mare un subiect interesant.
Alethia, nu va impiedica nimeni sa creati chiar dumneavoastra un astfel de forum. In plus, va recomand sa accesati catalogul forumurilor - puteti sa o faceti chiar din panoul dvs de adminstrare sau de pe pagina [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - in mod sigur exista acolo astfel de forumuri care nu si-au deschis promovari in forumul de suport.
Nu va ajunge sectiunea de promovari?Acu' incepeti si prin topicuri sa va postati forumurile , chiar daca nu au nici macar o legatura cu ceea ce se discuta aici?!
Ce ar fi sa ne postam fiecare pe unde vrea forumul... Ce s-ar intampla ~> haos..
Ce ar fi sa ne postam fiecare pe unde vrea forumul... Ce s-ar intampla ~> haos..
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cel mai activ postator al saptamanii
» Unde pot gasi imaginea pentru mesaje noi, din forumul de suport? [R]
» Culoare link activ
» din: Culoare link activ
» Link activ la anunt
» Unde pot gasi imaginea pentru mesaje noi, din forumul de suport? [R]
» Culoare link activ
» din: Culoare link activ
» Link activ la anunt
Pagina 1 din 2