Subiectele monitorizate,cum sa fac sa nu le urmareasca automat?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Subiectele monitorizate,cum sa fac sa nu le urmareasca automat?
Buna ziua.
De fiecare data cand scriu un subiect nou pe forumul meu,acesta il adauga singur in Subiecte Monitorizate,iar eu trebuie sa le sterg din Profil.
Poate cineva sa-mi spuna cum as putea sa fac sa nu le mai urmareasca de fiecare data?
Multumesc.
De fiecare data cand scriu un subiect nou pe forumul meu,acesta il adauga singur in Subiecte Monitorizate,iar eu trebuie sa le sterg din Profil.
Poate cineva sa-mi spuna cum as putea sa fac sa nu le mai urmareasca de fiecare data?
Multumesc.
Re: Subiectele monitorizate,cum sa fac sa nu le urmareasca automat?
Buna ziua.
Dezactivati optiunea din profil. Vizitati pagina de start a forumului, din bara de navigare, - Profil, Preferinte ~> Anunta-ma intotdeauna de raspunsurile primite : Nu.
Dezactivati optiunea din profil. Vizitati pagina de start a forumului, din bara de navigare, - Profil, Preferinte ~> Anunta-ma intotdeauna de raspunsurile primite : Nu.
Subiecte similare
» Cum se separa anunturile, post-it-urile de subiectele normale?Cum se micsoreaza scrisul cu care se vad subiectele?
» Nu apar subiectele
» Cum mut Subiectele Mesajele etc.
» Cum pot sa pun subiectele si mesajele in chenar?
» cum corectez subiectele similare
» Nu apar subiectele
» Cum mut Subiectele Mesajele etc.
» Cum pot sa pun subiectele si mesajele in chenar?
» cum corectez subiectele similare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum