Nu apar subiectele
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Re: Nu apar subiectele
Nu iti apar subiectele pentru ca ceea ce ai pus tu se numeste link, adica legatura catre alte site. Eu vad ca la categoria a doua iti apar.
Vezi tu pe lanaga "Mesaje" ca scrie Subiecte?
Trebuie sa scrie "subiecte" "mesaje" iar dedesupt numarul...
Trebuie sa scrie "subiecte" "mesaje" iar dedesupt numarul...
Deci, eu am intrat la tine pe forum, l-am analizat putin, am dat click pe forumurile din prima categorie si ma redirectionau pe alt site. Asta pentru ca ceea ce ai pus tu este link, nu un forum normal. Nu poti posta mesaje intr-un link si de aceea iti apare "Mesaje" si dedesubt numarul lor adica "0". Nu stiu ce e asa de greu de inteles.
Daca vrei sa faci sa iti apara "Subiecte" "x - nr" si "Mesaje" "y - nr" le poti face sa apara modificand template-urile temei, sau schimband tema.
Daca vrei sa faci sa iti apara "Subiecte" "x - nr" si "Mesaje" "y - nr" le poti face sa apara modificand template-urile temei, sau schimband tema.
Frate eu nu m-am referit neaparat acolo...
La tot forumul nu ai vazut ca nu apare?
La tot forumul nu ai vazut ca nu apare?
Pai daca nu aveti subiecte create...
Singurele subiecte sunt 2 anunturi, atat.
Singurele subiecte sunt 2 anunturi, atat.
Rezolvat...
Subiecte similare
» nu-mi apar subiectele la forum
» problema afisare: subiectele forumului apar in coloana de widget-uri
» Cum se separa anunturile, post-it-urile de subiectele normale?Cum se micsoreaza scrisul cu care se vad subiectele?
» Problema cu mesajele noi, observi de pe prima pagina, cand, unde sunt, dar cand te reintorci nu mai apar, apar ca si cand ar fi citite
» Cum mut Subiectele Mesajele etc.
» problema afisare: subiectele forumului apar in coloana de widget-uri
» Cum se separa anunturile, post-it-urile de subiectele normale?Cum se micsoreaza scrisul cu care se vad subiectele?
» Problema cu mesajele noi, observi de pe prima pagina, cand, unde sunt, dar cand te reintorci nu mai apar, apar ca si cand ar fi citite
» Cum mut Subiectele Mesajele etc.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum