Un forum unde sa iti faci reclama la forumul tau
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 4 din 4 • Distribuiţi
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Un forum unde sa iti faci reclama la forumul tau
Rezumarea primului mesaj :
Un forum unde sa iti faci recama la forumul tau de pe forumotion
Un forum unde sa iti faci recama la forumul tau de pe forumotion
Re: Un forum unde sa iti faci reclama la forumul tau
Imi da si mie cn ...un site care sa faci un adevarat Banner ?? De exmplu sati faci un fond sa scrie ceva akolo ex PUBLIC FORUM si sati ceara adressa ta de forum nu sa iti dea codul cu site-ul ala care faci tu bannerul !! Cand apesi sa te duca pe site-ul pe care ti la cerut la creare !!! Stie cn asa cv?? Am gasit cateva da ... is varza pe unele ...ce gaseasi doar faceai poza la baner?? Oricum yo am o idee .. :queen: :queen:
Ca forumotion sa cumpere reclama la un site cu trafic mare si ca acel site sa aiba si un link..care sa fie o lista cu forumurile de pe forum gratuit... YO zic ca e o idee minunata ..... dar ...nu stiu akuma cati bani are cel care tine site.. !!! Oricum daka as stii as da sa se voteze !!!
Ca forumotion sa cumpere reclama la un site cu trafic mare si ca acel site sa aiba si un link..care sa fie o lista cu forumurile de pe forum gratuit... YO zic ca e o idee minunata ..... dar ...nu stiu akuma cati bani are cel care tine site.. !!! Oricum daka as stii as da sa se voteze !!!
mie mi-ar place ideea
*** s-a realizat
*** topic inchis si trimis in arhiva
*** topic inchis si trimis in arhiva
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Ce ar trebui ca sa iti faci forumul popular?
» cum să faci pictograma pe forum ca asta?
» cum scap de reclama din tema ? sau de unde as putea sa o modific ?
» Reclama pe forumul meu!
» Cum scot reclama urmatoare de pe forumul meu?!!
» cum să faci pictograma pe forum ca asta?
» cum scap de reclama din tema ? sau de unde as putea sa o modific ?
» Reclama pe forumul meu!
» Cum scot reclama urmatoare de pe forumul meu?!!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 4 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum