Un forum unde sa iti faci reclama la forumul tau
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 4 • Distribuiţi
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Un forum unde sa iti faci reclama la forumul tau
Un forum unde sa iti faci recama la forumul tau de pe forumotion
Re: Un forum unde sa iti faci reclama la forumul tau
In P.A. >> Pagina de start, in dreapta sus, ai niste siteuri (predomina cele romanesti) pe care iti poti inscrie forumul si e o modaliate de a castiga popularitate:
Primii pasi
Cel mai simplu este sa urmati aceste 5 etape :
1. Creati categorii si forumuri
2. Introduceti mesaje pentru a da tonul discutiei.
3. Personalizati prezentarea forumului datorita culorilor si caracterelor.
4. Invitati-va prietenii sa posteze mesaje.
5. Referentiati forumul dvs. in alte site-uri : ldmstudio.com, Google, Dmoz.org
Trebuie sa ofere si forumotion.com exemple de siteuri tot in Pagina de start, dreapta sus
Primii pasi
Cel mai simplu este sa urmati aceste 5 etape :
1. Creati categorii si forumuri
2. Introduceti mesaje pentru a da tonul discutiei.
3. Personalizati prezentarea forumului datorita culorilor si caracterelor.
4. Invitati-va prietenii sa posteze mesaje.
5. Referentiati forumul dvs. in alte site-uri : ldmstudio.com, Google, Dmoz.org
Trebuie sa ofere si forumotion.com exemple de siteuri tot in Pagina de start, dreapta sus
el sa referit la altceva... sa se creeze pe help.forumgratuit.ro o categorie unde sa se prezinte forumurile utilizatorilor, ma rog utilizatorul respectiv sa prezinte forumul iar ceilalti isi pot da cu parerea despre el
mda...ar fi util un astfel de subforum
eu mi-am inregistrat forumul pe nu stiu cate site-uri gen Google, Dmoz si altele...si n-am niciun vizitator
eu mi-am inregistrat forumul pe nu stiu cate site-uri gen Google, Dmoz si altele...si n-am niciun vizitator
Lucky13- Membru Forumgratuit
Varsta : 31
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 18/12/2007
Mulțumiri : 0
depinde ce fel de forum ai.... si cand il inregistrezi o descriere cat mai mare si un banner dragut atrage.... si vezi in descriere foloseste "GRATUIT" "GRATIS" "DOWNLOAD" etc.... astfel de cuvine atrag multi....
pai... eu mi-am pus forumul pe... peste 30 de siteuri, asta e klar!
si am abia 86 de useri, park prin septembrie l-am infiintat
oricum, cred k... o data pe saptamana se inscrie un nou user, poate chiar doua sapt., de aceea cred k e o idee buna sa fie aici, pe forumotion, un forum sau un subforum, nu conteaza, in kre sa ne putem pune forumul
pls make a poll
oricum, cred k... o data pe saptamana se inscrie un nou user, poate chiar doua sapt., de aceea cred k e o idee buna sa fie aici, pe forumotion, un forum sau un subforum, nu conteaza, in kre sa ne putem pune forumul
pls make a poll
Florin a scris:Un forum unde sa iti faci recama la forumul tau de pe forumotion
e o ideie foarte buna
Pai si eu zic ca ar fi bine.Si cred ca forumul sa se numeasca
- Cod:
Ai un forum nou?Toata lumea trebuie sa stie de el!
ELLA a scris:pai... eu mi-am pus forumul pe... peste 30 de siteuri, asta e klar!
pls make a poll
in prima luna am avut 58 de inregistrati, in a doua luna 279 de inregistrati
Deci o sa convingem si noi sa se fac acest forum???
nu cred ca se va ajunge undeva, ganditi-va ca semnaturile sunt interzise in aceste forum-uri in consecinta, locul unde iti puteai face reclama cel mai bine la forum-ul tau, a fost blocat
Reclama iti poti face in tot felul de directoare si in tot felul de top-uri, problema este ce fel de forum ai... pentru ca vizitatori poti avea, dar depinde de tine daca reusesti sa transformi acei vizitatori in membri si dupa aia in membri activi, membri care sa posteze.
Forum-ul meu tine de un canal de irc si de aceea am 150 de useri si vreo 6000 de mesaje, ceea ce este foarte putin, insa mare majoritate a vizitatorilor am inceput sa ii transform in membri... pune topicuri interesante, nu le lasa goale... ocupate tu ca admin putin de ele... si vei vedea ca vei obtine rezultate bune.
Eu sunt pro creeri unui astfel de forum, dar nu cred ca vei avea sanse cu propunerea ta.
Enjoy.
Reclama iti poti face in tot felul de directoare si in tot felul de top-uri, problema este ce fel de forum ai... pentru ca vizitatori poti avea, dar depinde de tine daca reusesti sa transformi acei vizitatori in membri si dupa aia in membri activi, membri care sa posteze.
Forum-ul meu tine de un canal de irc si de aceea am 150 de useri si vreo 6000 de mesaje, ceea ce este foarte putin, insa mare majoritate a vizitatorilor am inceput sa ii transform in membri... pune topicuri interesante, nu le lasa goale... ocupate tu ca admin putin de ele... si vei vedea ca vei obtine rezultate bune.
Eu sunt pro creeri unui astfel de forum, dar nu cred ca vei avea sanse cu propunerea ta.
Enjoy.
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Ce ar trebui ca sa iti faci forumul popular?
» cum să faci pictograma pe forum ca asta?
» cum scap de reclama din tema ? sau de unde as putea sa o modific ?
» Reclama pe forumul meu!
» Cum scot reclama urmatoare de pe forumul meu?!!
» cum să faci pictograma pe forum ca asta?
» cum scap de reclama din tema ? sau de unde as putea sa o modific ?
» Reclama pe forumul meu!
» Cum scot reclama urmatoare de pe forumul meu?!!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum