Cum pot sa fac sa ii apara la un moderator panoul de adminstrare si care sai apara si templaturile
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pot sa fac sa ii apara la un moderator panoul de adminstrare si care sai apara si templaturile
Cum fac sa dau unui moderator sa ii dau acces la Panoul de administrare,stiu sal il bag in grupul acela cu icon dar el nu are acces la templaturi,si eu vreau sa fac ceva sa poata sa aiba acces si la templaturi , cum ii pot da acces la templaturi cand un moderator are panoul de administrare?
Re: Cum pot sa fac sa ii apara la un moderator panoul de adminstrare si care sai apara si templaturile
Buna seara.
Va rog sa intelegeti faptul ca doar administratorul fondator are acces la template-uri din motive de securitate. Multe s-au intamplat chiar si fara acest acces. Nici nu vreau sa ma gandesc pana unde se poate ajunge daca veti oferi unor persoane, pe care probabil nici nu le cunoasteti (o obisnuinta pe platforma romaneasca) acces la template-uri.
Moderatorul se ocupa stric de moderarea forumului insa nu si de administrarea lui asa ca nu incurcati termenii de moderator si administrator. Doar administratorul are acces la panoul de administrare.
Exista si alte optiuni disponibile numai si numai administratorului fondator. Detalii:
https://help.forumgratuit.ro/t40166-uneltele-pentru-administratorii-fondatori
Va rog sa intelegeti faptul ca doar administratorul fondator are acces la template-uri din motive de securitate. Multe s-au intamplat chiar si fara acest acces. Nici nu vreau sa ma gandesc pana unde se poate ajunge daca veti oferi unor persoane, pe care probabil nici nu le cunoasteti (o obisnuinta pe platforma romaneasca) acces la template-uri.
Moderatorul se ocupa stric de moderarea forumului insa nu si de administrarea lui asa ca nu incurcati termenii de moderator si administrator. Doar administratorul are acces la panoul de administrare.
Exista si alte optiuni disponibile numai si numai administratorului fondator. Detalii:
https://help.forumgratuit.ro/t40166-uneltele-pentru-administratorii-fondatori
Re: Cum pot sa fac sa ii apara la un moderator panoul de adminstrare si care sai apara si templaturile
Eu vreau sa spun,daca il fac pe cineva fondator si ii dau il bag in acel grup Administratori cu icon acela in fata vreau sa aibe acces ca la mine si la templaturi?
Se poate da acest acces? atat astept un raspuns , da sau nu ?
Se poate da acest acces? atat astept un raspuns , da sau nu ?
Oare nu am fost destul de explicit? NU.
Avand in vedere ca acest lucru nu este posibil momentan pe Forumgratuit voi inchide acest topic. Puteti insa face o sugestie in acest sens in sectiunea dedicata sugestiilor pentru forumurile dumneavoastra.
Subiecte similare
» Pot sa elimin la un moderator accesul la Panoul de Administarer?
» Cum fac sa imi apara ultimul subiect care s-a postat/in care s-a scris
» Cum fac sami apara din nou Panoul de administrare
» CUm fac sa apara moderator la toate categoriile?
» cum fac sa numai apara moderator ? [Rezolvat]
» Cum fac sa imi apara ultimul subiect care s-a postat/in care s-a scris
» Cum fac sami apara din nou Panoul de administrare
» CUm fac sa apara moderator la toate categoriile?
» cum fac sa numai apara moderator ? [Rezolvat]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum