Problema Ranguri , Sunt fondator si imi arata ca sunt user
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Problema Ranguri , Sunt fondator si imi arata ca sunt user
Deci , titlul zice jumate din problema. Deci eu sunt fondator , si la rank imi scrie ca sunt user , cum pot rezolva.
Poza:
Poza:
Ultima editare efectuata de catre csone in Dum Mar 10, 2013 9:21 am, editata de 1 ori
Re: Problema Ranguri , Sunt fondator si imi arata ca sunt user
Foarte simplu: Te duci in ACP -> Utilizatori & Grupuri -> Administrarea rangurilor. Dupa ce ai setat rangurile -> Te duci la membri -> Te selectezi -> jos de tot : TITLU RANGULUI :>
Buna ziua.
Ati setat rangul din profil? Vizitati:
Panou de Administrare ~> Utilizatori & Grupuri ~> Utilizatori ~> Administrare utilizatori. Alegeti profill dumneavoastra si defilati bara in jos pana gasiti rubrica Titlul rangului. Alegeti rangul creat, in cazul dumneavoastra Administrator.
Pentru mai multe detalii va rog sa cititi acest tutorial:
https://help.forumgratuit.ro/t40490-ranguri
Ati setat rangul din profil? Vizitati:
Panou de Administrare ~> Utilizatori & Grupuri ~> Utilizatori ~> Administrare utilizatori. Alegeti profill dumneavoastra si defilati bara in jos pana gasiti rubrica Titlul rangului. Alegeti rangul creat, in cazul dumneavoastra Administrator.
Pentru mai multe detalii va rog sa cititi acest tutorial:
https://help.forumgratuit.ro/t40490-ranguri
Nu inteleg ( cum ziceti
Edit: Am urmarit tutorialul , am facut asta la mn , asa trb sa fac si la ceilalti care la dau grad ?
Edit: Am urmarit tutorialul , am facut asta la mn , asa trb sa fac si la ceilalti care la dau grad ?
Ultima editare efectuata de catre csone in Vin Mar 08, 2013 3:12 pm, editata de 1 ori
Ce mai exact nu intelegi? Ati urmat pasii de mai sus?
Am dat un edit scz de x2 post (
Exact. Insa aceasta etapa este valabila numai pentru rangurile speciale (fara adeziune automata).
Vă rog să nu mai folosiţi limbajul sms! Scrieti cuvintele intregi.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Vă rog să nu mai folosiţi limbajul sms! Scrieti cuvintele intregi.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Deci , daca pun la toate rang special se vor pune automat?
Daca da [Topic rezolvat] + TC
Daca da [Topic rezolvat] + TC
Viceversa. Daca rangurile nu sunt speciale se vor adauga automat. De exemplu in acest caz, membrii vor primi rangul cand vor atinge pragul de 100 de mesaje postate pe forum:
Deci sa ii pun pe toti "rang special" Nu ?
Ati inteles gresit. De exemplu rangurile precum Moderator, Administrator sau orice alt rang cu permisiuni de moderare (care prin alte cuvinte face parte din staff) poate primi statutul de rang special. Rangurile precum Membru activ, Membru nou pot primi insa adeziunea automata. Pentru acest lucru completati rubrica Seteaza ca Rang Special pe Nu si Numar minim de postari pe 100 (pentru Membru activ) si pe 0 (pentru Membru nou).
Asadar, orice membru care va atinge pragul de numarul de mesaje ales va primi automat un rang, ca si in cazul rangurilor Membru activ sau Membru nou. Optiunea Seteaza ca Rang Special nu se va baza pe un numar minim de postari sau pe orice altceva. Va fi stricta nevoie de interventia unui administrator pentru a seta manual rangul, urmand pasii postati de mine anterior cu cateva postari mai sus.
Asadar, orice membru care va atinge pragul de numarul de mesaje ales va primi automat un rang, ca si in cazul rangurilor Membru activ sau Membru nou. Optiunea Seteaza ca Rang Special nu se va baza pe un numar minim de postari sau pe orice altceva. Va fi stricta nevoie de interventia unui administrator pentru a seta manual rangul, urmand pasii postati de mine anterior cu cateva postari mai sus.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum adaug bare de warn si de nume ca sunt fondator sau moderator.. etc
» Nu arata cand sunt online
» De ce imi arata alta tara decat cea din care sunt?
» Vreti sa se bage teme de phpbb3 cum sunt pe alte forumuri care nu sunt forumgratuit ?
» Cand sunt intr-un topic si dau pe numele unui user sa nu ma trimita la profilul lui...
» Nu arata cand sunt online
» De ce imi arata alta tara decat cea din care sunt?
» Vreti sa se bage teme de phpbb3 cum sunt pe alte forumuri care nu sunt forumgratuit ?
» Cand sunt intr-un topic si dau pe numele unui user sa nu ma trimita la profilul lui...
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum