Promblema la Rank
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Promblema la Rank
I-am dat celui din poza rank-ul Moderator Global si ii apare ca Membru ... cum fac ca sa apara ca Moderator Global
Poza :
Poza :
Ultima editare efectuata de catre OpSs in Mier Feb 27, 2013 9:39 pm, editata de 1 ori
Re: Promblema la Rank
Pentru fiecare problema deschizi cate un topic, in plus de asta trebuie sa ai titlul corespunzator.
Vizitator- Vizitator
Buna seara.
Deoarece titlul dumneavoastră nu este explicit şi de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare" nu vom răspunde (nici eu, nici alti utilizatori) până când nu vă schimbaţi titlul subiectului într-unul mai explicit, legat de problema dumneavoastră.
Va rog totodata sa prezentati fiecare problema in topic-uri separate.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Deoarece titlul dumneavoastră nu este explicit şi de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare" nu vom răspunde (nici eu, nici alti utilizatori) până când nu vă schimbaţi titlul subiectului într-unul mai explicit, legat de problema dumneavoastră.
Va rog totodata sa prezentati fiecare problema in topic-uri separate.
Mulţumesc pentru înţelegere!
gata am modificat
I-ati aplicat rangul din panoul de administrare? Panou de Administrare>> Utilizatori & Grupuri >> Utilizatori >> Administrare utilizatori >> Editeaza profilul dvs. >> Numele rangului.
MBeatrice- Membru onorific
Varsta : 31
Localizare : Ploiesti
Data înscrierii : 01/01/2013
Mulțumiri : 5
Multumesc Poti da T/C
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum