Mutare poza rank (rank deasupra avatarului)
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Mutare poza rank (rank deasupra avatarului)
Salut!Va rog sa ma scuzati daca nu am postat unde trebuie dar m-am gandit ca tine de prezentarea forumului!!!
*Deci sa trecem la subiect.*
Mi-am pus la mine pe forum ranguri.Normal stiu ca trebuie sa apara inainte de avatar cand postezi ceva.E la mine e tocmai invers apare mai intai avatarul si apoi imaginea de la rank cum fac sa o pun cum e normal(Poza mai jos).
Multumesc anticipat!!!
*Deci sa trecem la subiect.*
Mi-am pus la mine pe forum ranguri.Normal stiu ca trebuie sa apara inainte de avatar cand postezi ceva.E la mine e tocmai invers apare mai intai avatarul si apoi imaginea de la rank cum fac sa o pun cum e normal(Poza mai jos).
Multumesc anticipat!!!
Re: Mutare poza rank (rank deasupra avatarului)
Nu poti.
Rangul se situeaza sub avatar(vezi de exemplu rangurile de pe acest forum).
Rangul se situeaza sub avatar(vezi de exemplu rangurile de pe acest forum).
Da le vad dar am mai vazut pe alte forumuri ca este deasupra cum este pe cel al lui PWG(scuze de reclama am vrut sa dau un exemplu)
Acest lucru il poti face prin schimbarea versiuni temei (care o ai tu )pe versiunea "phpBB2"
SUCCES!
SUCCES!
Subiecte similare
» Imagine deasupra avatarului
» Mutare icon online deasupra avatarului
» Rank Deasupra avatarului
» Imagine rank deasupra avatarului pe phpBB3.
» Numele Userului sa apara deasupra avatarului si "Rank: Administrator
» Mutare icon online deasupra avatarului
» Rank Deasupra avatarului
» Imagine rank deasupra avatarului pe phpBB3.
» Numele Userului sa apara deasupra avatarului si "Rank: Administrator
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum