nu-mi apar subiectele la forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
nu-mi apar subiectele la forum
buna ziua/seara!
cand am intra pe forum ami aparea toate subiectele.
am dat un refresh la pagina si numi mai aparea nimik doar panou de administrare .
am mai intra iar pe forum si tot asa ami aparea, nu aveti cumva idee cum sa rezolv problema?
multumesc anticipat!
cand am intra pe forum ami aparea toate subiectele.
am dat un refresh la pagina si numi mai aparea nimik doar panou de administrare .
am mai intra iar pe forum si tot asa ami aparea, nu aveti cumva idee cum sa rezolv problema?
multumesc anticipat!
Ultima editare efectuata de catre xcite^^ in Mier Sept 29, 2010 8:18 pm, editata de 1 ori
Re: nu-mi apar subiectele la forum
Se rezolva problema mai usor daca aveti o poza.Ati introdus de curand un cod la generalitati sau descrierea forumului ca asa am facut eu odata am bagat in una din cele doua un script dar acel script nu era complet si deaceia nu mergea.Verificati cel mai recent script care lati introdus acolo si stergetil asta ar putea sa mearga daca nu tia mers raspunde la acest mesaj.
Numai Bine
Numai Bine
Vizitato- Vizitator
lam sters anainte si tot degeaba uite o poza!
sa rezolvat multumesc mult tuturor pt ajutor! o seara buna!
Topic rezolvat=>inchis
Subiecte similare
» Nu apar subiectele
» Nu imi apar imaginile pe forum
» Cum fac sa scap de subiectele din primul forum....
» Cum pun in forum in coloane stanga si dreapta cu subiectele forumului [R]
» Cum se separa anunturile, post-it-urile de subiectele normale?Cum se micsoreaza scrisul cu care se vad subiectele?
» Nu imi apar imaginile pe forum
» Cum fac sa scap de subiectele din primul forum....
» Cum pun in forum in coloane stanga si dreapta cu subiectele forumului [R]
» Cum se separa anunturile, post-it-urile de subiectele normale?Cum se micsoreaza scrisul cu care se vad subiectele?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum